Η Γιονίντα Ντρίζα είναι η επίδραση της αγάπης στην αύρα μας

Συνέντευξη στην Τάνια Νικολοπούλου και το likewoman.gr

“Μία υγειής αύρα υπάρχει γύρω από τον άνθρωπο σαν απαλό αεράκι, κινείται με τη χάρη και την άπιαστη δύναμη του αέρα, ενώ αν κάποιος προσπαθήσει να τη νοιώσει με την αφή τότε θα αισθανθεί μία ρευστότητα, σαν να ακουμπάει απαλά την επιφάνεια ενός ποταμού ή μιας ήρεμης θάλασσας. Πραγματικά επίσης μπορεί και να περιγραφεί σαν ατμός καθώς δεν έχει συμπαγή φύση, αντίθετα κινείται διαρκώς και αλληλεπιδρά με το περιβάλλον γύρω της. Είναι τόσο λεπτεπίλεπτη μέσα σε όλη τη δύναμη της, σαν ήρεμος άνεμος που πνέει κοντά σε κάθε σημείο που βρίσκεται το άτομο.”

Αυτό είναι ένα απόσπασμα απο το βιβλίο “Η Εξέλιξη της Αύρας” της Γιονίντα Ντρίζα

Αυτό το πλάσμα το γνώρισα πριν 7 χρόνια. Γλυκό, όμορφο αιθερικό, με χρώματα νεράιδας “πετάει” από εδώ και από εκεί. Στοιχείο της, η θεραπεία της αύρα. Βοηθάει στην εξισσορόπηση του ατόμου και θεραπεύει αποιαδήποτε μπλοκαρίσματα και αποτυπώματα φέρνουμε μαζί μας σε αυτήν την ζωή. 

Εμείς σήμερα θα γνωρίσουμε την “αύρα” της Γιονίντας, τι κάνει, ποια ειναι και τι προσφέρει με το έργο της!

Γιονίντα, θα ήθελα αρχικά να μας πεις περισσότερα για σένα και την ιδιότητα σου ως ενεργειακή θεραπεύτρια.

Εδώ και περίπου 15 χρόνια ασχολούμαι με τη διαισθητική ανάγνωση, διάγνωση και θεραπεία της ανθρώπινης αύρας ενώ παράλληλα είμαι και Σαμάνος 3ης γενιάς. Οι τεχνικές που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου, καθώς και οι γνώσεις που έχω αποκτήσει προέρχονται από την προγονική μου γενιά και εφαρμόζονται διαφορετικά σε κάθε άτομο με σκοπό την ενεργειακή του υγεία-κάτι που έχω ως αποτέλεσμα την ισορροπία και υγεία σε όλα τα επίπεδα της ζωής του. Μέσω της χαρισματικής μου ικανότητας μπορώ να βοηθήσω κάποιον (εφόσον και ο ίδιος θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του) να διορθώσει τυχόν μπλοκαρίσματα που του συμβαίνουν και να προχωρήσει στη ζωή του πατώντας γερά στα πόδια του και στην προσωπική του δύναμη.

Παράλληλα, εδώ και λίγο καιρό έχω τη χαρά να είμαι πιστοποιημένη χειριστής της τεχνολογίας CrownScopy, μίας ειδικευμένης συσκευής όπου μπορεί να αποτυπώσει τόσο την ανθρώπινη αύρα όσο και τα τσάκρα. Έτσι ο θεραπευόμενος μπορεί να δει και ο ίδιος το πώς είναι η αύρα του, και σε συνδυασμό με τις τεχνικές που εφαρμόζω μπορεί να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με το τι ακριβώς είναι η αύρα;

Η αύρα είναι το ενεργειακό αποτύπωμα του ανθρώπου, και είναι τόσο μοναδική για τον καθένα όσο και το δαχτυλικό του αποτύπωμα. Φέρει στοιχεία από προηγούμενες γενιές αλλά και από τα ψυχικά, συναισθηματικά και νοητικά χαρακτηριστικά του ίδιου ατόμου. Για αυτό κάθε αυρικό πεδίο είναι ξεχωριστό και είναι σημαντικό για τον καθένα να γνωρίζει πώς λειτουργεί η ενέργεια του, αφού αυτή είναι που μπορεί να μας δώσει μηνύματα για το παρόν και το μέλλον αλλά και να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων μας.

Πώς είναι η όψη του ενεργειακού πεδίου του ανθρώπου;

Θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε σαν ένα οβάλ κουκούλι γύρω από τον άνθρωπο, που εκτείνεται κάποια εκατοστά πέρα από το σώμα. Αν και κατά τη γέννηση μας η αύρα έχει λευκό χρώμα, καθώς μεγαλώνουμε και αναπτυσσόμαστε νοητικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά τότε η ενέργεια μας αρχίζει και αποκτά χρώμα. Η κάθε χρωματική ακτίνα έχει τη δική της σημασία και σημαίνει κάτι για τον άνθρωπο, ενώ μπορεί επίσης να δείξει παρελθοντικές καταστάσεις, εμπόδια, δυνατότητες και μελλοντικά γεγονότα. Ο έμπειρος και σωστά καταρτισμένος ενεργειακός θεραπευτής μπορεί να δει την αύρα σαν ένα χάρτη της ζωής του ατόμου και να εντοπίσει πού χρειάζεται να υπάρξει αλλαγή και τί πρέπει να στηριχτεί στη ζωή του θεραπευόμενου.

Θα μπορούσες να μας υποδείξεις κάποια πράγματα που τονώνουν την αύρα και κάποια που την αποδυναμώνουν;

Οι άνθρωποι είμαστε πάρα πολύ τυχεροί επειδή υπάρχουν γύρω μας μερικά από τα πιο δυνατά συστατικά ενδυνάμωσης της αύρας. Το πιο βασικό είναι η ίδια η φύση- μία βόλτα σε ένα δάσος ή σε ένα πάρκο για λίγη ώρα μπορεί να βοηθήσει στο να τονωθούν οι δονήσεις της ενέργειας μας. Για αυτό και πάντα νοιώθουμε αλλαγμένοι όταν έχουμε πάει περίπατο σε δάσος ή γενικά περνάμε χρόνο στην εξοχή.

Πολύ βοηθητικά, επίσης, για την ενέργεια μας είναι τα βότανα αλλά και τα φρούτα. Για τον κάθε άνθρωπο μπορούν να υπάρξουν εξειδικευμένες συνταγές με βότανα, ωστόσο όταν πίνουμε κάποιο βοτανικό αφέψημα τότε βοηθάμε την ενέργεια μας. Το ίδιο συμβαίνει και όταν καταναλώνουμε φρούτα και φυσικούς χυμούς, αφού έτσι δίνουμε δύναμη στην αύρα μας.

Ακριβώς αντίθετη επίδραση στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο έχει ο φόβος καθώς και τα αρνητικά συναισθήματα. Όσο πιο πολύ κάποιος εγκλωβίζεται από τους φόβους, τόσο περισσότερο εμποδίζει και την ενέργεια του να λειτουργήσει αρμονικά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αρνητικά συναισθήματα- και εδώ αναφέρομαι σε αυτά που διατηρούμε για καιρό και με ένταση μέσα μας. Για αυτό είναι σημαντικό να δουλεύουμε με τον εαυτό μας ώστε να μην αφηνόμαστε στην εσωτερική μας αρνητικότητα, επειδή έτσι τελικά εμείς μπλοκάρουμε την αύρα μας.

Αναφέρθηκες πριν στην πιστοποίηση σου ως χειριστής της τεχνολογίας CrownScopy. Θα μπορούσες να μας πεις περισσότερα πράγματα για αυτή, και τελικά πώς βοηθά ώστε να κατανοήσουμε την αύρα μας;

Η τεχνολογία CrownScopy βασίζεται στην φωτογραφική μηχανή Κίρλιαν, η οποία και ανακαλύφθηκε το 1939. Σύμφωνα με τις τότε παρατηρήσεις, όταν ένα αντικείμενο τοποθετηθεί σε φωτογραφική πλάκα και του διοχετευτεί ρεύμα, τότε στην πλάκα αποτυπώνεται η αύρα του ίδιου του αντικειμένου. Αυτό αποτέλεσε ανακάλυψη-σταθμό για την επιστήμη και την τεχνολογία, και από τότε έχουν υπάρξει σημαντικότατες αναβαθμίσεις αυτής της μηχανής.

Στην περίπτωση της συσκευής CrownScopy, ο θεραπευόμενος τοποθετεί ένα ένα τα δάχτυλα των χεριών του πάνω σε μία ειδική πλάκα προκειμένου να έχουμε μία πλήρη εικόνα της ενέργειας του. Εμφανίζονται αναλυτικά σχέδια της αύρας του ατόμου, των τσάκρα και των Μεσημβρινών που τον απαρτίζουν ώστε να εντοπιστούν σημεία υπολειτουργίας.

Στις συνεδρίες ενεργειακής θεραπείας που πραγματοποιώ, η τεχνολογία CrownScopy έρχεται ουσιαστικά να συμπληρώσει την διαισθητική διάγνωση που έχω ήδη κάνει, ενώ βοηθά και τον ίδιο τον θεραπευόμενο να έχει εικόνα της ενέργειας του. Λειτουργεί σαν ένα επιπλέον εργαλείο που προσθέτει κάποιες λεπτομέρειες στην συνεδρία, δίνοντας και την αποτύπωση όλων των ενεργειακών συστημάτων του ανθρώπου.Έχοντας ήδη κάνει μία εμπεριστατωμένη αποτίμηση των ενεργειακών δυνατοτήτων του θεραπευόμενου, μπορούμε έπειτα μαζί με το CrownScopy να ανιχνεύσουμε καταστάσεις σε παρελθόν, παρόν και μέλλον-έτσι η συσκευή δίνει την παραπάνω λεπτομέρεια σε όσα έχω ήδη ανιχνεύσει στην αύρα του ατόμου.

Το τελικό αποτέλεσμα-σκοπός της κάθε συνεδρίας είναι ο θεραπευόμενος όχι μόνο να δει πώς λειτουργεί η αύρα του αλλά και να κατανοήσει τη δύναμη που έχει ο ίδιος στο να διαμορφώσει τη ζωή του. Η αρμονική αλληλεπίδραση αύρας με το νου και την καρδιά μας είναι το πιο ουσιώδες συστατικό για να καταφέρουμε να είμαστε υγιείς σε όλα τα επίπεδα, να υλοποιούμε τους στόχους μας αλλά και να έχουμε όμορφες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε μέσα στις συνεδρίες ενεργειακής ανίχνευσης, και σε αυτό προσφέρει την επιπλέον δυνατότητα και η τεχνολογία CrownScopy.

Μπορεί ο καθένας να έρθει για μία ενεργειακή συνεδρία με τη συσκευή CrownScopy;

Ναι, καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι απολύτως ασφαλής για όλους και λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά για όλους. Το σημαντικό είναι να θέλει κάποιος να μάθει περισσότερα για την ενέργεια του και τον τρόπο που αυτή λειτουργεί.

Κλείνοντας, τι θα μας συμβούλευες να κάνουμε ώστε να βοηθηθούμε ενεργειακά στην καθημερινότητα μας;

Γενικά χρειάζεται να δουλεύουμε με τον εαυτό μας και να τον στηρίζουμε όσο μπορούμε. Είναι στο χέρι μας να είμαστε ο καλύτερος φίλος του εαυτού μας, να παρατηρούμε (χωρίς να κρίνουμε) τα λάθη του και να αποδεχόμαστε τις αδυναμίες και τις δυνατότητες μας. Αυτό θα μας δώσει την ώθηση και τη δύναμη να προχωρήσουμε σε αλλαγές και να εμπιστευτούμε περισσότερο εμάς. Έχοντας υπόψιν μας και τα στοιχεία που ενδυναμώνουν την αύρα μας μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην ενέργεια μας και να είμαστε γενικά καλύτερα με ό,τι μας συμβαίνει καθημερινά. Χρειάζεται να θυμόμαστε ότι η δύναμη είναι στα δικά μας χέρια,και όταν μάθουμε τον τρόπο να συνδεόμαστε με την ενέργεια μας μπορούμε πραγματικά να βιώσουμε τη ζωή μας με περισσότερη χαρά, θετικότητα και υγεία σε όλα τα επίπεδα.

Η Γιονίντα Ντρίζα έχει γράψει το βιβλίο “Η εξέλιξη της αύρας” σας το προτείνουμε είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο-οδηγός για να το έχετε πάντα μαζί σας ή μπορείτε να την βρείτε στο προσωπικό της προφιλ στο facebook ή να της στείλετε mail

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue