Η Καρολάιν έρχεται να προστεθεί στις 137 γυναίκες που δολοφονούνται κάθε μέρα παγκοσμίως.

Και όμως η «γυναικοκτονία» έχει γίνει παγκόσμια μάστιγα!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 137 γυναίκες δολοφονούνται κάθε μέρα παγκοσμίως από τον σύντροφό τους ή από κάποιον συγγενή τους και δυστυχώς όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι οι δολοφονίες γυναικών δεν έχουν σταματήσει ή μειωθεί.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Κάρολαϊν Κράουτς έρχεται να προστεθεί στη λίστα, αφού είναι μία ακόμη γυναίκα που δολοφονήθηκε από ανδρικό χέρι. Πριν 2 μήνες, άλλη μία γυναίκα δολοφονήθηκε στη Μακρινίτσα και συνεχίζουμε να μετράμε γυναίκες που χάνουν τη ζωή τους από άνδρες.

Αυτή τη στιγμή η δολοφονία της Καρολάιν σοκάρει την ελληνική κοινή γνώμη και όχι μόνο, γιατί δεν έρχεται να προστεθεί στην λίστα «έγκλημα πάθους», αλλά στην γυναικοκτονία.

Εδώ, όπως περιγράφει η 20χρονη κοπέλα στο ημερολόγιό της, το οποίο εντώπισαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά οι αστυνομικοί, ήταν μία έντονη σχέση, με συχνούς καβγάδες και ενδοοικογενειακά προβλήματα. Ένα ακόμη κορίτσι γεμάτο όνειρα που κατάλαβε ότι είχε εγκλωβιστεί σε μια αρρωστημένη σχέση, αλλά δεν πρόλαβε να γλιτώσει από αυτήν.

Και στο τέλος έρχεται η ομολογία Σοκ από τον σύζυγο δολοφόνο της  Καρολάιν λέγοντας «Έχω μετανιώσει»!

«Είμαι μετανιωμένος. Θέλω να τιμωρηθώ». Αυτά είναι τα λόγια που φέρεται να είπε στον δικηγόρο του, λίγο πριν μεταφερθεί στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για 2 κακουργήματα.

Το τραγικό μέρος της υπόθεσης είναι το ενός έτους μωρό του ζευγαριού, το οποίο καταδικάστηκε να μεγαλώσει χωρίς την στοργική αγκαλιά της μητέρας του, επειδή ο ίδιος ο πατέρας του επέλεξε να στερήσει βίαια και χωρίς αιτία τη ζωή της 20χρονης μητέρας του.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue