Η Κορίνα Σουμάχερ Έδωσε Το Απόλυτο Motivation Της Χρονιάς

​Η σύζυγος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, κατάφερε να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας που ένωσε όχι μόνο τους fans του Μίκαελ, αλλά πολύ περισσότερους, την ημέρα των Χριστουγέννων.

“Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά πετραδάκια σχηματίζουν ένα μεγάλο μωσαϊκό. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!”, φέρεται να ήταν η απάντησή της σε ένα μήνυμα από ένα αφοσιωμένο fan club του διάσημου συζύγου της, που σχεδιάζει να λανσάρει σύντομα μια καινούργια σελίδα στο Facebook.

Το Fan Club του Γερμανού οδηγού αγώνων θέλει να λανσάρει τη νέα σελίδα στις 29 Δεκέμβρη, ακριβώς έξι χρόνια από το ατύχημα σε χιονοδρομική πίστα στις γαλλικές Άλπεις που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Μικαέλ Σουμάχερ στο κεφάλι. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική, μιας και τότε οι γιατροί είχαν πάρει την απόφαση τότε να υποβάλουν σε τεχνητό κώμα τον πρωταθλητή της Formula 1, εξαιτίας της σοβαρότητας του τραυματισμού του

Σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, το γερμανικό φαν κλαμπ του Σουμάχερ στο Κέρπεν αποφάσισε να ανοίξει τη νέα σελίδα με σύνθημα «KeepFightingMichael» την επόμενη εβδομάδα, δίνοντας κουράγιο στους οικείους και τους φίλους του, και κρατώντας ζωντανή την ελπίδα για πλήρη ανάρρωση του οδηγού. Στη συνέχεια, τα μέλη του fan club προχώρησαν σε αναρτήσεις στα social media, οι οποίες δημιούργησαν μία “αλυσίδα” motivations για όλους όσους πέρασαν Χριστούγεννα ανάμεσα σε γιατρούς και φαρμακευτικές αγωγές, αλλά και στις γυναίκες που έμειναν δίπλα στους συζύγους τους και δεν άφησαν την ελπίδα να χαθεί.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue