Η Λάουρα Νάργες είναι η νέα “Beauty Lover” της εταιρείας αρωμάτων & καλλυντικών “Boudoir Perfumes by Anastazia”!


28 Μάι 2021

Η Λάουρα Νάργες είναι η νέα “Beauty Lover”  της εταιρείας αρωμάτων & καλλυντικών “Boudoir Perfumes by Anastazia” !

Την αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Λάουρα Νάργες επέλεξε η γνωστή  εταιρεία αρωμάτων και καλλυντικών “Boudoir Perfumes by Anastazia” για να είναι το νέο της πρόσωπό για τη φετινή σεζόν. Γνωστή για την αγάπη της για τa προΪόντα περιποίησης και τα αρώματα, η Λάουρα Νάργες επιλέχθηκε από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος αλλά και του αντίστοιχου μοναδικού e-shop κα.Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου.

0H6A6238 scaled

Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου-Λάουρα Νάργες

Στο “Boudoir Perfumes by Anastazia” , το οποίο επιλέγουν οι μεγαλύτερες Ελληνίδες influencers & celebrities , πραγματοποιήθηκε ένα Press Event για να επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο η νέα αυτή συνεργασία.

0H6A5969 scaled

Κωνσταντίνα Δημοπούλου-Ελένη Γκουγκούση-Λάουρα Νάργες-Άννα Ζηρδέλη
0H6A6212 scaled
Το “Boudoir perfumes by Anastazia” μετρά ήδη έξι χρόνια στον πολυσύχναστο δρόμο της οδού Ρήγα Φερραίου στην Ηλιούπολη. Πρόκειται για ένα πανέμορφο χώρο που έχει δημιουργηθεί με πολλή αγάπη και μεράκι, προσφάτως ανακαινισμένο, στον οποίο μπορεί ο καθένας, που αγαπά τον εαυτό του, να βρει αρώματα eau de parfum εξαιρετικής ποιότητας, σε πολύ προσιτές τιμές.

0H6A6123νεο scaled

Λάουρα Νάργες-Χάρης Σιανίδης-Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου

Το κατάστημα διαθέτει ακόμα κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, scrub, τζελ, αρωματικά σαπούνια με βούτυρο καριτέ, καλλυντικά έλαια, αρωματικά χώρου, ιδιαίτερα κεριά διακόσμησης και χειροποίητα αξεσουάρ σε μια διαρκώς ανανεωμένη γκάμα προϊόντων. Στο σαλόνι φιλοξενούνται και προϊόντα περιποίησης για άντρες!

 

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue