Η λέξη κλειδί είναι: η αγάπη. Ο κωδικός είναι: προσφορά.

Ευχαριστούμε πολύ την κα.Βασιλική Νάκου, πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Κεντρικής Μακεδονίας και τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιάννη Παπαγεωργίου, καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο  και  όλο το προσωπικό, για τη θερμή υποδοχή και την ευκαιρία που έδωσε στην εταιρεία ΚΥΑΝΑ, να δείξει για ακόμη μία φορά την στήριξή της στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

IMG 125c6303750aa9eb618e02df0e81dbd7 V

Με στόχο την ανθρώπινη αλληλεγγύη και την κοινωνική ευθύνη, η ΚΥΑΝΑ παρευρέθη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου δίνεται καθημερινή μάχη για την περίθαλψη και τη φροντίδα των χρονίως πασχόντων, ΑμεΑ και ευάλωτων ανθρώπων με πολύ δύσκολες παθήσεις.

IMG 5bdd4523957b72678e506c77efeb055c V

Την ΚΥΑΝΑ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιάννης Βασιλειάδης, ο οποίος μοίρασε δώρα σε όλους τους εργαζόμενους δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο  ευγνωμοσύνη  για την μεγάλη προσφορά και την προσπάθειά τους σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς.

 

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue