Η Madonna Προσφέρει Το Διαμέρισμά Της Στη Νέα Υόρκη Στον Χάρι Και Στη Μέγκαν

Η Superstar Madonna για άλλη μια φορά κάνει την ανατροπή με το βίντεο που ανάρτησε στην σελίδα της στο Instagram, μιλώντας για τη νέα ζωή του Χάρι και της Μέγκαν στο «μονότονο» Καναδά.

Η βασίλισσα της ποπ απευθύνεται στο βασιλικό ζευγάρι προσφέροντας το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη από την στιγμή που αποκάλυψαν τα σχέδια τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα. 

Στο clip η σουπερσταρ ακούγεται να λέει «μην φεύγετε για τον Καναδά, είναι τόσο βαρετά εκεί«» και αμέσως μετά τους προτείνει «θα τους αφήσω να υπενοικιάσουν το διαμέρισμά μου στο Central Park West, όπου έχει δύο υπνοδωμάτια, και την καλύτερη θέα στο Μανχάταν».

Η Μέγκαν και ο Χάρι ζουν με το γιο τους Άρτσι στο Βανκούβερ από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τα καινούργια τους σχέδια και μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue