«Η Μνήμη είναι φτιαγμένη από αγάπη για την αγάπη»

“Όσο θρέφεις την Μνήμη τόσο αυτή θα σε τριγυρίζει σα φόβος γνώριμος και εθιστικός!”
“Μου λές να μην θυμάμαι!..αν δεν θυμάμαι πως θα ζήσω ..πως θα προχωρήσω. Πως να επιστρέψω στο σώμα μου αν θεν θυμάμαι!”
“Μην θρέφεις την Μνήμη με συναισθήματα..μην θρέφεις το θεριό αυτό.”
¨Και τι να την κάνω που έρχεται και ξανάρχεται και μου ζητά να θυμάμαι και να πονώ και να ζητώ μετά να μην φύγει γιατί ο πόνος είναι αυτός που με κάνει να τον θυμάμαι και να τον αναζητώ!..είναι η παρηγοριά μου Οδηγέ”
“Η Μνήμη δεν είναι για να παρηγορεί, ούτε για να εγκλωβίζει. Η Μνήμη είναι για να τακτοποιεί και να αφήνει. Να κρατά για λίγο και να απελευθερώνει. Αλλιώς αποθήκη καταλήγει που μυρίζει μούχλα. Η Μνήμη θέλει ροή”
“Η Μνήμη είναι φτιαγμένη από αγάπη για την αγάπη” είπε η Μαρίνα επιτακτικά και το θεριό της αγρίεψε τα μάτια και την πλησίασε επιθετικά
“Νομίζεις;” είπε ανέκφραστος ο Οδηγός και η Μαρίνα κοίταξε το θεριό της. Με απόγνωση και αποστροφή μαζί. “Ακόμα δεν το ορίζω αυτό το ζωντανό. Ακόμα…”
“Μαρίνα η Μνήμη είναι ένας διάμεσος. Μια σύγκριση απλή μεταξύ αυτού που διάλεξες και αυτού που δεν εκδήλωσες. Μην την θρέφεις…απελευθέρωνε και τότε θα σου δώσει το πολυτιμότερο δώρο της.”
“Ποιο είναι αυτό; Μέχρι στιγμής πίστευα ότι από μόνη της είναι το πολυτιμότερο δώρο. Αυτή σε κρατά να συνεχίσεις”
“Αυτό που έχει να σου δώσει είναι περισσότερο από την ίδια. Λέγεται Απόσχιση. Απόσχιση από το φθαρτό νου. Θα το κατανοήσεις στα επόμενα πεδία.”

Απόσπασμα από το “Κάτι για το Δρόμο”

Facebook page Αργυρώ Λεντούδη

Αργυρώ Λεντούδη

Γεννήθηκα και µεγάλωσα στο Νέο Καρλόβασι Σάµου. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι µε τον εσωτερισµό, την αυτογνωσία, τις ενεργειακές και θεραπευτικές δυνάµεις των κρυστάλλων και την συγγραφή.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue