Η Mulberry Κάνει Το Ντεμπούτο Της Στα Γυαλιά Ηλίου Και Εμπνέεται Από Τα Βρετανικά Είδωλα

Οι τσάντες της λατρεύονται παγκοσμίως εδώ και σχεδόν 50 χρόνια αλλά η προηγούμενη εβδομάδα σηματοδότησε την πρώτη «εισβολή» της στα γυαλιά.

Ξεκινώντας η Mulberry το ντεμπούτο των γυαλιών ηλίου ώστε να συμπέσουν με το λανσάρισμα της συλλογής για την άνοιξη / καλοκαίρι ’19, η σειρά των αξεσουάρ έχει να παρουσιάσει 20 διαφορετικά ζευγάρια σε 8 διαφορετικά στυλ, κάθε ένα εμπνευσμένο από τα βρετανικά είδωλα της μόδας και από την Kate Moss μέχρι τον John Lennon.

«Η σχεδίαση και η δημιουργία συλλογής γυαλιών ηλίου είναι ένα από τα προσωπικά μου πάθη», δήλωσε ο υπεύθυνος δημιουργικού της Mulberry, Johnny Coca, «γι’ αυτό ήταν μεγάλη χαρά για μένα να τα αναπτύξω ως μια νέα κατηγορία «κλειδί» για τη Mulberry. Μου αρέσει να εργάζομαι δημιουργικά με την κατασκευή, τη μορφή, το περίγραμμα και τους φακούς και να χτίζω διαφορετικά στυλ με ολοδική του προσωπικότητα το καθένα. Είναι διαχρονικά, unisex κομμάτια που γίνονται πολύ εύκολα μέρος της καθημερινότητάς σας. Είναι η τελευταία πινελιά που συμπληρώνει το look σας για την ημέρα».

Οι τιμές τους κυμαίνονται – ενδεικτικά – από £190 έως £220 (€ 218-253) και είναι διαθέσιμα σε διάφορα καταστήματα παγκοσμίως αλλά και στο mulberry.com.

Κάντε scrolldown για να χαζέψετε κάποια από τα νέα σχέδια της καλοκαιρινής συλλογής…

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue