Η Νατάσα Σπυρίδη Μας Μαθαίνει Ν’ Αγαπάμε Την Ζωή Με Τον Πιο Απλό Τρόπο…Το Χαμόγελο!

Νατάσα Σπυρίδη ένα πλάσμα μαγικό. Την γνώρισα πριν 4 χρόνια, όμορφη, εντυπωσιακή, έξυπνη, με ένα χαμόγελο που σε αφοπλίζει και με μια καρδιά όλο καλωσύνη. Πάντα έχει ένα καλό λόγο για όλους, δύσκολο το βρίσκεις αυτό στην εποχή μας. Όλα αυτά ήταν αρκετά για μια φιλία που η μπογιά της κρατάει μέχρι σήμερα.  

Η χαρά μου όμως είναι διπλή γιατί, όχι μόνο της ξαναβρήκα μετά από καιρό, αλλά η Νατάσα θα είναι παρέα μας στο likewoman.gr και θα μοιράζεται μαζί σας, όλη την γνώση και την εμπειρία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι όχι μόνο της ομορφιάς αλλά και πως να ζούμε όμορφα, ποιοτικά, αλλά και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή της ζωής μας.

Πάμε λοιπόν να σας την γνωρίσω

Πες μας λίγα λόγια για σένα

Τα τελευταία 8 χρόνια ασκώ το επάγγελμα του φαρμακοποιού, ενώ παραλληλα σπούδασα στη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1, γιατί όπως γνωρίζεις η αγάπη μου για την δημοσιογραφία είναι μεγάλη. Έχω κάνει διαφημιστικά πάνω σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς και διατηρούσα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δικό μου blog με θέματα που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα. 

Τι αγαπάς περισσότερο να κάνεις; 

Μου αρέσει να μοιράζομαι μυστικά ομορφιάς και υγείας που γνωρίζω και έχω αποκτήσει γνώση τα τελευταία χρόνια, με τρόπο άμεσο και κατανοητό μέσω των social media.
Πιστεύω πως η σωματική υγεία, η ομορφιά και η λάμψη είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη ψυχική υγεία. Θεωρώ πως το σώμα μας είναι αποδέκτης της ψυχολογίας μας. Γι’αυτό πέρα από τις πρακτικές συμβουλές που δίνω στις σύγχρονες γυναίκες για να είναι όμορφες και υγιείς, μ’ αρέσει να ενισχύω τη θετική σκέψη για τη ζωή! 

Πως το καταφέρνεις αλήθεια αυτό; 

Αγαπώ το χιούμορ και τους ανθρώπους που αυτοσαρκάζονται. Μ’ αρέσει να εστιάζω στη λύση και όχι στο πρόβλημα. Χαμογελώ στα δύσκολα και παίρνω το μάθημα. Πιστεύω πως όλα είναι δυνατά να συμβούν αρκεί να πιστεύεις στο όνειρο με όλη σου τη ψυχή. Ένας όμορφος άνθρωπος από «μέσα» είναι ακόμα πιο όμορφος και στο «έξω». Υπάρχουν και δύσκολες στιγμές που δεν το καταφέρνω απόλυτα, αλλά πάντα έχω δύναμη, αγαπώ τη ζωή και πιστεύω πως κάτι καλύτερο υπάρχει παρακάτω. Χαμογελώ και προχωρώ! Οι φίλοι μου ζητούν πάντα τις συμβουλές μου και τη θετική μου σκέψη στα προβλήματα τους, δε μπορω να τους απογοητεύσω! 

Είναι εύκολο η σημερινή γυναίκα να είναι όμορφη, λαμπερή και δραστήρια; Πως μπορεί να τα συνδυάζει όλα; 

Με φυσικούς, εύκολους και οικονομικούς τρόπους εμείς οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας! Η σύγχρονη γυναίκα έχει αναλάβει πολλες ευθύνες και πρέπει να ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους. Μπορεί όμως να είναι όμορφη και λαμπερή! Πάντα υπάρχουν τρόποι και χρόνος, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά! Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue