Η Νέα Σελήνη του Απριλίου έρχεται δυναμικά και έντονη ενεργειακά

Η Νέα Σελήνη της 12ης Απριλίου 2021, πραγματοποιείται στην 23η μοίρα του Κριού (22ο 24’), στις 05:34 π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).
– Η Νέα Σελήνη του Απριλίου, επηρεάζει άμεσα τον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) / Τρίτο Δεκαήμερο.
Η επίδραση της, θα είναι εντονότερη σε όσους έχουν γεννηθεί: 11/01-15/01, 10/04-14/04, 13/07-17/07, 13/10-17/10.
Επίσης, δέχονται την επιρροή της, όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή/και Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 20η έως την 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
– Με την Νέα Σελήνη της 12ης Απριλίου 2021, ανοίγει ένας καινούργιος Σεληνιακός Κύκλος, 28 ημερών.

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις που θα συμβούν υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης, θα κορυφωθούν έως την επομένη Πανσέληνο της 27ης Απριλίου 2021, η οποία είναι Super Moon και θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό (07° 06’), στις 06:31 π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).
Τα τελικά αποτελέσματα τους, θα εμφανιστούν με την Νέα Σελήνη της 11ης Μαΐου 2021, που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο (21° 17’), στις 22:58 μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).
– Η Νέα Σελήνη του Απριλίου είναι ιδιαιτέρως δυναμική και έντονη ενεργειακά.
Είναι η πρώτη Νέα Σελήνη της Άνοιξης και καθορίζει την Ινδουιστική Πρωτοχρονιά (12ης Απριλίου 2021 / हिंदी नव वर्ष, Hindi New Year).
– Ως Νέα Σελήνη, είναι παρορμητική και ενθουσιώδης, προσφέροντας μας τα ψυχολογικά εφόδια για καινούργια ξεκινήματα.

Τονώνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας, δίνοντας μας κίνητρα, ώστε να προσπαθήσουμε για την επίτευξη των στόχων μας, χωρίς να αποφεύγουμε τα ρίσκα και τις πρωτοβουλίες.
Παράλληλα, μας ωθεί να κάνουμε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, οπλίζοντας μας με γενναιότητα.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Νέα Σελήνη του Απριλίου, συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου στην ζωή μας, ο οποίος θα περάσει από διάφορα στάδια και θα εξελιχθεί για να ολοκληρωθεί. (με την επόμενη Νέα Σελήνη στις 11 Μαΐου)

Το ευνοϊκότερο διάστημα μέσα σε αυτόν τον κύκλο, για να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε όλα τα επίπεδα, είναι η αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 12 μέχρι τις 27 Απριλίου. (με την επόμενη Πανσέληνο)
Παρά την έντονη ώθηση της, απαιτείται σύνεση και προσοχή, γιατί δεν ευνοούνται a priori όλα τα νέα ξεκινήματα.
– Η Νέα Σελήνη του Απριλίου, πραγματοποιείται στον Κριό, όπου βρίσκονται: η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Χείρωνας, η Έριδα και η Δήμητρα.
Συνεπώς, η ενέργεια της, ενισχύεται περισσότερο και σε συνδυασμό με το στοιχείο της Φωτιάς (Κριός), απογειώνει το πάθος μας και μας προσανατολίζει ως προς την ικανοποίηση των επιθυμιών μας, εκμηδενίζοντας τους φόβους και τις ανασφάλειες μας.
Βέβαια, η πύρινη ενέργεια του Κριού, συνδέεται με την παρόρμηση και την βιασύνη, αλλά εδώ λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο θετικά, αφού ενισχύει την αποφασιστικότητα μας.
– Παρά ταύτα, η Νέα Σελήνη του Απριλίου, επηρεάζεται από το Τετράγωνο Αφροδίτης (Κριός) – Πλούτωνα (Αιγόκερως), που ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα (12 Απριλίου), στις 04:59 π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).

Υπό την επιρροή του, ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις μας (προσωπικές, επαγγελματικές), αλλά και αμφιβολίες για τον ρόλο κάποιων ανθρώπων στην ζωή και στην ψυχολογία μας.
Πρόκειται για μία όψη που σχετίζεται με την χειριστικότητα, τα παιχνίδια εξουσίας, τις εμμονές και την προδοσία.
Έτσι, ίσως νοιώσουμε προδομένοι και να συνειδητοποιήσουμε παράξενες συμπεριφορές στις σχέσεις μας.

Ακόμη, μπορεί να βιώσουμε συναισθήματα απόρριψης ή ενοχής, στα οποία θα πρέπει να επιβληθούμε και να μην τους επιτρέψουμε να μας καταβάλλουν.
Αντίθετα, θα πρέπει να τολμήσουμε ριζικές αλλαγές που θα επουλώσουν τις υπάρχουσες καταστάσεις.
– Παράλληλα, η Νέα Σελήνη σχηματίζει Εξάγωνο με τον Άρη (Δίδυμοι), αλλά και με τον Δία (Υδροχόος), υπογραμμίζοντας το θέμα της συνεργασίας.
Εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, με τους άλλους, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
– Επίσης, η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί το Τρίγωνο Άρη (Δίδυμοι) – Δία (Υδροχόος), καθώς βρίσκεται στο μεσοδιάστημα των πλανητών.
Το συγκεκριμένο Τρίγωνο που είναι ιδιαιτέρως θετικό και συνδέεται με την επιτυχία κάθε δημιουργικής δραστηριότητας, ολοκληρώνεται την 17η Απριλίου, στις 10:25 π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00).
Υπό την επιρροή του, αποκτούμε ισχυρή δύναμη θέλησης, που μας ωθεί να τολμήσουμε και να δράσουμε αποτελεσματικά για την επίτευξη των στόχων μας.
Η γενικότερη ενέργεια βοηθά παράλληλα την προσωπική ζωή μας, αφού μας κάνει να εκφράζουμε με μεγαλύτερη άνεση, κάθε ερωτική επιθυμία μας.
– Επιπλέον, η Νέα Σελήνη σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα (Αιγόκερως), τονίζοντας την παθητικότητα και την υπερευαισθησία μας.
Υπό την επιρροή του, ίσως έχουμε αυταπάτες και χαθούμε σε αίολους πόθους.
☸ Soli Dharma: Chandra, Rahu, Ketu, Mangala

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue