Η Οικογένεια Μίχα Προχώρησε Σε Δωρεά Για Τα Ελληνικά Νοσοκομεία

Η οικογένεια Μίχα προχώρησε σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners.

H πολυετής ενασχόληση της οικογένειας Μίχα με τον κλάδο των κοσμηματοπωλών και η ασυναγώνιστη ποιότητα που διαθέτει, μπορεί να καλύψει τους πιο απαιτητικούς πελάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν στις εμφανίσεις τους.

Οι εξατομικευμένες δημιουργίες του Αριστείδη Μίχα ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Προσηλωμένος στην εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή αισθητική, διαθέτει υπέροχες συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και είδη δώρων στο κατάστημα της Κηφισιάς (Κολοκοτρώνη 9). 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue