Η Παραμυθοχώρα στο Μουσείο Λαλαούνη

Τικ και Τέλα: Ο Βατραχάκος

Μια κουκλοθεατρική παράσταση για παιδιά από 2 έως 5 ετών

Κάθε Κυριακή από 10 Οκτωβρίου στις 10.30 και 12.15

Η Παραμυθοχώρα μετακινείται στην υπέροχη αίθουσα του Μουσείου Λαλαούνη και παρουσιάζει για περιορισμένες παραστάσεις μια πολύ όμορφη και τρυφερή ιστορία με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας Τίκ και Τέλα.

Ο Βατραχάκος είναι μια διαδραστική κουκλοθεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Άξελ Σέφλερ αστεία και συγκινητική.

Η Τέλα θα µείνει στο σπίτι του Τικ. Και τι δεν κάνουν μαζί! Παίζουν με τα αυτοκινητάκια, τα ζώα της φάρμας, το πειρατικό! Περνάνε υπέροχα! Όταν όµως πέφτουν να κοιµηθούν, η Τέλα διαπιστώνει ότι έχει ξεχάσει να πάρει µαζί της τον αγαπηµένο της Βατραχάκο. Θα τα καταφέρει το Τικ να τη βοηθήσει να κοιμηθεί;

Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου ετοίμασαν με πολύ αγάπη και φροντίδα μια παράσταση που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε έναν παραμυθένιο κόσμο με  χειροποίητες κούκλες , ευφάνταστα σκηνικά αντικείμενα, χρώματα και πολύ μουσική!  Ο αυτοκινητόδρομος και η φάρμα παίρνουν ζωή, τα παιδιά μεταμορφώνονται στους ήρωες της ιστορίας και όλοι μαζί ταξιδεύουμε στον κόσμο του Τικ και της Τέλα. Με χιούμορ και φαντασία και εμπλέκοντας τα παιδιά με τρόπο διαδραστικό, η ομάδα της Παραμυθοχώρας ζωντανεύει μια καθημερινή ιστορία που καταφέρνει να καθησυχάσει τους φόβους κάθε παιδιού.

Και μια έκπληξη: η Παραμυθοχώρα εξασφάλισε για τους μικρούς της φίλους δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Λαλαούνη με κάθε εισιτήριο της παράστασης!

Τικ Τελα small Ο Βατραχάκος Παραμυθοχώρα

Διάρκεια: 50’ λεπτά

Κυριακή 10:30 & 12:15

Τιμή εισιτηρίου: 9 ευρώ

Τηλ. επικοινωνίας και κρατήσεων 6936655925  / 6936655927  /

210 9216346

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
Καρυατίδων 4α & Καλλισπέρη 12, Αθήνα 117 – 42

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue