Η πιο έξυπνη επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων


5 Ιούν 2021

Το Neomat ανανεώνεται και έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι όταν βάζεις πλυντήριο!

Σκέψου έξυπνα, σκέψου Neomat και ταξίδεψε σε εξωτικούς προορισμούς μέσα από τη ντουλάπα σου!

Η πιο έξυπνη επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων είναι μία και σου υπόσχεται το πιο μαγευτικό ταξίδι στο κόσμο των αισθήσεων! Το αγαπημένο μας Neomat Aromatherapy επιστρέφει ανανεωμένο σε νέα, μοντέρνα συσκευασία και με δύο ενισχυμένα αρώματα που θα σε σαγηνεύσουν!

NEOMAT AROMATHERAPY LOTUS Τώρα, το εξωτικό άρωμα Μαλαισιανής Ορχιδέας συνδυάζεται αρμονικά με το φυσικό έλαιο Macadamia, ενώ το γλυκό άρωμα του Λωτού ενδυναμώνεται με την αιθέρια αίσθηση από έλαιο Αμυγδάλου, για να χαρίσει στα ρούχα υπέροχο άρωμα που διαρκεί ακόμα περισσότερο! Επιπλέον, χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, το Neomat προσφέρει την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στη μπουγάδα σου επιτυγχάνοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα, αλλά και οικονομία. Γιατί όταν πρόκειται για πλύσιμο ρούχων, το Neomat σκέφτεται έξυπνα!

NEOMAT AROMATHERAPY ORCHID

Τόσο έξυπνα, που κάνει τη μπουγάδα «παιχνιδάκι», παρέα με τον αγαπημένο μας Γιάννη Τσιμιτσέλη! Το νέο online παιχνίδι «Η Έξυπνη Μπουγάδα» προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και αμέτρητα δώρα σε όσους καταφέρουν να «λερώσουν» τον Γιάννη. Τα όπλα; Τέσσερις λεκέδες. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος; Το Neomat, που βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη για να τον βγάλει ασπροπρόσωπο!

Αν δέχεσαι την πρόκληση του Neomat, επισκέψου το www.exipnimpougada.gr, λέρωσε τον Γιάννη και μπες στον διαγωνισμό, για να διεκδικήσεις ένα XXL πλυντήριο, ένα ποδήλατο και άλλα Neomat δώρα!

Σκέψου έξυπνα, σκέψου Neomat

και αφέσου στο αρωματικό ταξίδι των αισθήσεων!

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue