Η Προσφορά Των VIVIFY Στα Ελληνικά Νοσοκομεία

Τα Ιατρεία Αισθητικής Δερματολογίας, Αντιγήρανσης και Κοσμετολογίας VIVIFY προχώρησαν σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners. Η χρηματική δωρεά έγινε αποδεκτή και θα διατεθεί στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τα VIVIFY δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την επιστημονική αισθητική να συνδυάζεται με την κοσμετολογία. Η επιτυχία αυτή έχει δημιουργήσει δύο κλάδους, ο πρώτος που δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής ομορφιάς και ο δεύτερος, όπου θα βρείτε όλες τις σύγχρονες θεραπείες της κοσμητικής. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue