Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ και το τρικ που χρησιμοποιήσαν!

Και όμως ο Χάρι και η Μέγκαν χρησιμοποίησαν αυτό το έξυπνο κόλπο για να προστατεύσουν την ιδιωτικότητα του Άρτσι και της Λίλι

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ενθουσίασαν τους θαυμαστές με την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Άρτσι και της Λίλι που ανέβασαν την Πέμπτη στα social, αλλά οι έξυπνοι βασιλικοί παρατηρητές συνειδητοποίησαν ότι το ζευγάρι χρησιμοποίησε ένα έξυπνο κόλπο για να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

Η πανέμορφη φωτογραφία, που ήταν η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2021, έδειχνε τον Χάρι να κάθεται με έναν κοκκινομάλλη Άρτσι στο γόνατό του, δίπλα στη Μέγκαν να κρατά την Λίμπετ στον αέρα, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που είδαμε ποτέ το προσωπάκι της.

Προσέξατε όμως ότι όλοι οι Sussex φωτογραφήθηκαν προφίλ; Η Elizabeth Holmes, συγγραφέας του HRH: So Many Thoughts on Royal Style το παρατήρησε, και όπως σημειώνει, είναι ο τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσουν ότι οι θαυμαστές τους θα έχουν μια γεύση από τα βασιλικά παιδιά, προστατεύοντας παράλληλα το απόρρητό τους.

«Αυτός είναι ένας απολύτως ιδιοφυής τρόπος να μοιραστούν το παιδί τους για πρώτη φορά (τη Λιλιμπετ) αλλά και τον Άρτσι, επειδή μπορούμε να δούμε «αρκετά» από αυτά», μοιράστηκε η Elizabeth στο Instagram. «Γνωρίζουμε ότι το απόρρητο των παιδιών είναι κάτι σημαντικό για τον Χάρι και τη Μέγκαν και δείχνοντας τα πρόσωπά τους στο προφίλ (και όχι απευθείας στην κάμερα) βοηθά να το διατηρήσουν όσο περισσότερο μπορούν».

Οι θαυμαστές έσπευσαν να αντιδράσουν όταν αναρτήθηκε η αξιολάτρευτη φωτογραφία την Πέμπτη, με πολλούς να συμφωνούν ότι τα μαλλιά του Άρτσι ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση σε αυτήν την εορταστική κάρτα.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue