Η Συλλογή Conscious Exclusive Της H&M Επιστρέφει Για Τη Σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 Γεμάτη Λάμψη

Η συλλογή Conscious Exclusive της H&M επιστρέφει για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 γεμάτη με τη λάμψη της χρυσής εποχής των σιδηροδρομικών ταξιδιών, τοποθετώντας την κυκλικότητα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της. Η συλλογή εισάγει νέες βιώσιμες διαδικασίες και πρωτοποριακά υφάσματα, ενώ εμπνέεται από το Le Train Bleu, την κομψή αμαξοστοιχία με τα βαγόνια ύπνου που ταξίδευε από το Καλαί στην Κυανή Ακτή τη δεκαετία του 1920.

Συνδυάζοντας εντυπωσιακά βραδινά φορέματα και ημιδιάφανα φορέματα για την ημέρα, η συλλογή περιλαμβάνει νέα υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές, όπως το CIRCULOSE , ένα φυσικό υλικό που παράγεται από ανακυκλωμένα υφάσματα, και το RENU™, έναν υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένο πολυεστέρα, καθώς και υφάσματα από προηγούμενες συλλογές.

Η συλλογή Conscious Exclusive SS20 θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54, καθώς και online στο hm.com, από τις 26 Μαρτίου.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μέσα από το campaign microsite.

Εδώ είναι τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε:

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue