Η Συνάντηση Της Ερατώς Με Την Πελαγία – Του Αντώνη Τσιπιανίτη

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου που παίζει για 9η συνεχόμενη χρονιά με τεράστια επιτυχία το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω», πήγε στο Θέατρο Μπέλλος να δει την «Καθαρίστρια» Μαρίνα Γεωργοπούλου, και να τη συγχαρεί για την ερμηνεία της.

Μετά την οκτάχρονη επιτυχία της παράστασης «Η πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό Γαλλία (La Putain du dessus) και Νέα Υόρκη The Prostitute Upstairs παρουσιάζεται η γλυκόπικρη κωμωδία του «Η Καθαρίστρια» στο Θέατρο Μπέλλος σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλουμε την Μαρίνα Γεωργοπούλου 

Στο σαλόνι του σπιτιού της η Πελαγία, καθαρίστρια στο επάγγελμα, μας εκμυστηρεύεται τη ζωή της, τις σκέψεις της, τις αγωνίες της. Ένας μονόλογος για τον αγώνα μιας γυναίκας να αποκτήσει, όσα της αρνήθηκε η ζωή και να περάσει από τα “όχι” στο μεγάλο ” ναι”! Μέσα από κωμικές καταστάσεις αλλά και πολλή συγκίνηση, η Πελαγία μας θυμίζει, ότι εμείς αποφασίζουμε να ευτυχίσουμε και να βιώσουμε μια ζωή γεμάτη χαρά, δώρα, αγάπη και αγαθά! 

Η παράσταση θα συνεχιστεί μέχρι αρχές Ιουλίου. ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστόφορος Μπουρνιάς Φωτογραφίες: Γιάννης Παυλίδης Πελαγία η Μαρίνα Γεωργοπούλου ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πρεμιέρα: Σάββατο 1 Ιουνίου

ΗΜΕΡΕΣ – ΩΡΕΣ Παρασκευή και Σάββατο στις 21 : 30 Κυριακή στις 19 : 30

Διάρκεια: 75 λεπτά

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10 ευρώ ( γενική είσοδος )Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ Κέκροπος 1, Πλάκα Τηλέφωνο 2103229889

Email : tsai2012saxara@gmail.com 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue