Η Συνέχεια Της Ελληνικής Δραματουργίας Στη Σύγχρονη Ανθολογία Από Τις Θεατρικές Σκηνές

Η έκδοση “Viaggio nel teatro greco contemporaneo” του εκδοτικού οίκου ETP Books, περιλαμβάνει έργα σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων μεταφρασμένα στην Ιταλική γλώσσα. Τα κλασικά έργα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, εκπλήσσουν τους Ιταλούς που διαβάζουν σε σύγχρονο κείμενο, μια πρωτοβουλία που θέλει να συνομιλήσει καθολικά θέματα με τον ξένο αναγνώστη.

Η αρχή έχει γίνει, με την Ανθολογία να τελεί υπό την υποστήριξη των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε. του Γιάννη Κεντ και του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη της Ιταλίας. Μια παρουσίαση πολλά υποσχόμενη με λαμπρό μέλλον.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue