Η Τεχνική Ελληνίδας Καθηγήτριας Ταξιδεύει Σε Όλο Τον Κόσμο

Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι ασχολούνται όλο και περισσότερο με την αισθητική τους εμφάνιση, εσωτερικά και εξωτερικά ακολουθώντας ένα τρόπο ζωής απαλλαγμένο από χημικά και συντηρητικά. Η οικολογική συνείδηση παρουσιάζεται σε όλες πτυχές της καθημερινότητας από την διατροφή έως την περιποίηση του προσώπου καθώς και τα καλλυντικά προϊόντα, που τοποθετούνται σε αυτό.

Απάντηση στην τάση αυτή αποτελεί η πλέον σύγχρονη τεχνική αναγέννησης προσώπου CLEOPATRA TECHNIQUE, η οποία χρησιμοποιεί το αίμα του ασθενή και μόνο, χωρίς χημικά και άλλες προσμίξεις για να διορθώσει τις ατέλειες του δέρματος με τον πλέον ασφαλή, ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο. Παρουσιάζει θεαματικά αποτελέσματα τα οποία δεν αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, έτσι ώστε να μην αλλάζει η αυθεντικότητα του ατόμου, έως και δύο χρόνια μετά τη θεραπεία.

Με τη συμμετοχή της στο τριήμερο συνέδριο του Μονακό, η καθηγήτρια Κλεοπάτρα Νακοπούλου παρουσίασε την CLEOPATRA TECHNIQUE TM, εκπαιδεύοντας ιατρούς και οδοντιάτρους απ’ όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.cleopatra-technique.com 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue