Η «Θεραπεία» Της Εστίας – Γιατί Πρέπει Να Την Ενεργοποιήσουμε!

Δεν είμαστε παρα αποτέλεσμα ενέργειας και φωτός η όπως θέλετε πείτε το. Μια σειρα βιοχημικών αντιδράσεων είμαστε και μια σειρά “ανταλλαγών” ενέργειας με το περιβάλλον και τους γύρω μας.
Ζουμε ανταλλάσοντας ενέργειες με το περιβάλλον και με τους γύρω μας. Κάποιοι απο μας όμως χρειαζόμαστε “ενεργειακές ασπίδες.” Οι ασπίδες αυτές έχουν ως στόχο την προστασία του ατόμου ως υλική αλλά και ως ενεργειακή πνευματική υπόσταση. Επειδή είμαστε συσσωρευμένη ενέργεια η οποία συνεχώς επηρεάζει και επηρεάζεται από το περιβάλλον και από τα πάντα γύρω μας είναι καλό να γνωρίζουμε και να μπορούμε να επιλέγουμε κάποιες φορές ποιές επιρροές θέλουμε να δεχτούμε αλλά και ποιές θέλουμε να δώσουμε.

Ενεργειακός καθαρισμός και θεραπεία σπιτιών
Όπως κάθε άνθρωπος έτσι και κάθε σπίτι έχει την δική του προσωπική ενεργειακή σφραγίδα. Αυτό που εκπέμπει κάθε σπίτι καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Από τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο, από την περιοχή στην οποία βρίσκεται, από την διαρίθμηση του, από τα περιβάλλοντα κτήρια, από το πόσο ευήλιο είναι. Η συναισθηματική ακτινοβολία του σπιτιού καθορίζεται από τα συναισθηματικά εντυπώματα των ανθρώπων που έχουν ζήσει σε αυτό, εάν έζησαν μια ζωή μέσα στο δράμα και την σύγκρουση, εάν είχαν αρμονικές σχέσεις, εάν υπέφεραν από κάποιες αρρώστιες ή εθισμούς, εάν ήταν ισορροπημένοι ή συναισθηματικά πληγωμένοι, εάν κάποιος πέθανε σε αυτό το σπίτι αυτό με βίαιο τρόπο. Όλοι αυτοί οι νοητικοί και συναισθηματικοί παράγοντες των ανθρώπων που έζησαν εκεί γίνονται μέρος της ακτινοβολίας του σπιτιού και αποτυπώνονται στα υλικά του. Κατά κάποιο τρόπο λοιπόν ένα σπίτι είναι σαν ένα ανθρώπινο ον και μπορεί να είναι χαρούμενο και υγειές ή βαρύ και μη ισορροπημένο.
Ακόμα και η εσωτερική διακόσμηση “πρέπει”να ειναι εστιάσμενη στο να φέρει την αρμονία μεταξύ των ανθρώπων και των χώρων.Οι ιδιοι δονούνται στη δόνηση της έντασης που φέρουμε εμείς από έξω ή και δονεί εμάς λόγω της ακαταστασίας εκ των έσω, δηλαδή, σε μια αλληλεπίδραση που γίνεται από και προς και τις δυο κατευθύνσεις,και αποτελούσε ένα σπουδαία σημαντικό κεφάλαιο του πολιτισμού μας από αρχαιοτάτων χρόνων! Ενα από τα πιο σεβαστά παραδοσιακά συστήματα χωροθέτησης είναι το Ευ Ζην. Στο Ευ ζην, μια από τις πιο σημαντικές θεραπείες (μια διόρθωση για να ρυθμίσετε την ενέργεια σε ένα χώρο) είναι να αποκαταστήσετε την τάξη με την αφαίρεση της ακαταστασίας και την ‘αρνητική’ μπλοκαρισμένη λιμνάζουσα ενέργεια από το σπίτι. Αυτό επιτρέπει στη θετική, στην καθαρή πρωταρχική ενέργεια (chi) να κυκλοφορεί πλήρως σε όλο το χώρο/δωμάτιο. Με την συντριπτική αφαίρεση των ερεθισμάτων που προκαλούν αναστάτωση/ακαταστασία,αμέσως ένα πιο ήσυχο περιβάλλον δημιουργείται.
Κάπως έτσι λειτουργει και η ενέργεια γύρω μας

O ενεργειακός καθαρισμός ενός χώρου δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση,
γιατί τις περισσότερες φορές ένας χώρος φορτίζεται με την αρνητική ενέργεια που εμείς οι ίδιοι κουβαλάμε σε αυτόν. Ενας άνθρωπος που «φέρνει» στο σπίτι του όλη την κούραση, την γκρίνια και την ταλαιπωρία που υφίσταται καθημερινά στο χώρο της δουλειάς του και όχι μόνο, δεν πρέπει να αναρωτιέται γιατί η ατμόσφαιρα στο σπίτι του είναι βαριά, ούτε γιατί βρίσκεται διαρκώς σε ένταση.
Kαθαρίζοντας ενεργειακά το χώρο όπου ζει κανείς, η ροή της ενέργειας γίνεται περισσότερο αρμονική, η αντίσταση απέναντι στις κακές σκέψεις και τα δυσάρεστα συμβάντα ισχυροποιείται και ο άνθρωπος που κατοικεί στο χώρο αυτό γίνεται σταδιακά πιο δυνατός, με αποτέλεσμα να συμβάλλει και ο ίδιος στην αρμονική ροή της ενέργειας στο χώρο του.
Ετσι δεν ειμαστε παρα “δεκτες” θετικής και αρνητικής ενέργειας.
Συνήθως λαμβάνουμε οτι εκπέμπουμε. Εκπέμπουμε θετικά δεχόμαστε θετική ενέργεια ή αν θελετε ελκύουμε θετική ενέργεια. Ομως ο αρνητισμός ειναι πολύ πιο δυνατός και επηρεάζει πιο γρήγορα και πιο εύκολα οτιδήποτε γύρω μας. Ενα απλο παράδειγμα φανταστείτε οτι ολο αυτο μοιάζει με το πως ανακατεύει τα χρώματα στην παλέτα ο ζωγράφος, αρκεί ελάχιστο μαύρο για να μετατραπεί το λευκό μας σε γκρίζο.

Ο ενεργειακός καθαρισμός της εστίας είναι μια βαθειά θεραπεία σε ένα επίπεδο των κατώτερων αιθερικών της γης, που απαιτεί καθαρή πρόθεση, πίστη και μεγάλο σεβασμό από τον Συντονιστή . Έτσι αντιμετωπίζει το φυσικό χώρο ως ένα έμβιο, ζωντανό και κυρίως ενεργειακό οργανισμό. Ένας τέτοιος οργανισμός αποτελείται τόσο από το φυσικό όσο και από το ενεργειακό του πεδίο. Με τον όρο ενεργειακό πεδίο, εννοούμε τις εκφάνσεις της ενέργειας που ενυπάρχουν πέρα από αυτά που αντιλαμβανόμαστε με τις 5 αισθήσεις μας και που μπορούμε μόνο να διαισθανθούμε. eνας οργανισμός, για παράδειγμα ο ανθρώπινος οργανισμός, που αποτελείται εκτός από τα λειτουργικά του όργανα (ιστούς, νευρώνες, κύτταρα, αδένες κ.ο.κ.), από μη ορατά μέρη (ηλεκτρομαγνητισμός καρδιάς, εγκεφάλου κ.ο.κ.) έτσι και ο κάθε φυσικός χώρος στον πλανήτη Γη έχει τις δικές του αντίστοιχες δομές, που μπορούμε μόνο να διαισθανθούμε.
Μέσα από τον ήχο και τις Επικλησεις είναι δυνατό όχι απλά να καθαρίσουμε ενργειακά τον κάθε χώρο, αστικό, υπαίθριο σε οποιδήποτε σημείο, αλλα να τον επαναχορδίσουμε στις συμπαντικές συχνότητες με άμεσο αποτέλεσμα την ολική και ολιστική εξυγίανση τόσο του χώρου όσο και των ανθρώπων που κατοικούν στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο Συντονιστής θα χρειαστεί τρεις ημέρες να δουλέψει για εσάς. Την πρώτη ημέρα θα συνδεθεί με την Εστία για να προετοιμάσει το πεδίο ώστε να αρχίσουν να κατεβαίνουν οι πληροφορίες που χρειαζέται. Την δεύτερη μέρα θα σας επισκεφτεί και θα σας ζητήσει την πρόσβαση στο χώρο σας ενώ σας παροτρύνει να του επιτρέψετε να παραμείνει μόνος κατά τη διάρκεια της εναρμόνισης. Για περίπου δυο ώρες θα διεξάγει την εναρμόνιση του χώρου. Στο τέλος 45′ περιπου θα σας δοθει καθοδηγηση και κάποιες συμβουλές σχετικά με την καλύτερη ροή ενέργειας στο χώρο. Την τρίτη μέρα θα ενεργοποιήσει τις ενεργειακές ασπίδες που έχει ήδη εγκαταστήσει .Τα αποτελέσματα είναι άμεσα τόσο για το χώρο όσο και για τους ενοίκους.

*Ria Ramata-6945890669 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue