Η Βικτώρια Μπέκαμ έχει τον πιο όμορφο καναπέ στο σπίτι της και τον δείχνει!

Ο μαύρος βελούδινος καναπές της Βικτώριας Μπέκαμ μας έγινε εμμονή. 

Το πρώην Spice Girl έδειξε το εκπληκτικό αυτό έπιπλο που έχει μέσα στο σπίτι της την Πέμπτη, αποδεικνύοντας ότι το μάτι της όσο αφορά τις λεπτομέρειες ξεπερνάει τις διάσημες συλλογές της στα ρούχα.

Ο στιλπνός καναπές φαινόταν αρκετά ευρύχωρος για τέσσερα άτομα και ήταν γεμάτος με κομψά μαξιλάρια από το ίδιο υλικό και χρώμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη σχεδιάστρια έδωσε την ευκαιρία στους φαν της να ρίξουν μια ακόμη ματιά στο πανέμορφο σπίτι της στο Λονδίνο, το οποίο μην ξεχνάτε στοιχίζει μόνο 31 εκατομμύρια λίρες.

Μέρες νωρίτερα, η Βικτώρια μοιράστηκε με τα social έναν από τους πιο ιδιωτικούς χώρους, την κρεβατοκάμαρά της!

Δημοσίευσε μια χαλαρή φωτογραφία που την δείχνει να ξεκουράζεται πάνω στο κρεβάτι της μετά το τέλος μιας πολυάσχολης ημέρας. Το παρασκήνιο είναι σαν παραμυθένιο, με λευκά κλινοσκεπάσματα, κρεμ κουρτίνες στα παράθυρα και μια βελούδινη πολυθρόνα στο παρασκήνιο.

Μια επίσκεψη στο πολυτελές σπίτι των Beckhams θα ήταν τέλεια…τι λέτε; 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue