Η Victoria Beckham Μοιράζεται Στο Instagram Τα Νέα Της «Αξεσουάρ» Και Κοστίζουν Μόνο 2 Ευρώ

Η οικογένεια Beckham έχει και εκείνη απομονωθεί στο σπίτι τους. Η Βικτόρια ενημερώνει καθημερινά όλους της τους followers, για τις δραστηριότητες της οικογένειάς της, καθώς και της δικές στο σπίτι τους στο Cotswolds και η χθεστινή μέρα δεν ήταν διαφορετική.

Μοιράστηκε μαζί με πάνω από 28 εκατομμύρια οπαδούς το νόστιμο δείπνο που είχε προετοιμάσει ο αγαπημένος της σύζυγός Ντέιβιντ, και η σχεδιάστρια στην συνέχεια “φωτογράφισε” το τελευταίο της αγαπημένο αξεσουάρ όπου έχει γίνει ο “νέος καλύτερος φίλος της”, ένα ζευγάρι γάνιτα κουζίνας που στοιχίζουν μόλις 2 ευρώ.

“Αγαπώ το νέο μου απόκτημα! Έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου!” έγραψε στο instagram και δείχνει τα γάντια της με τα αρχικά της γραμμένα. Η Βικτώρια τα φόρεσε σαν μία καλή νοικοκυρά και καθάρισε την κουζίνα της έπειτα από το “μαραθώνιο” μαγείρεμα του Ντέιβιντ το βράδυ της Παρασκευής. Το μενού είχε κοτόπουλο, και λαχανικά. Η Βικτώρια, από την άλλη πλευρά, κατόρθωσε να ψήσει ένα υπέροχο ψωμί.

Παρά την αρχική σκέψη ότι η δημιουργία της δεν ήταν επιτυχής επειδή δεν είναι “καλή στην κουζίνα”, ανέφερε αργότερα στους οπαδούς ότι έιχε “μεγάλη επιτυχία”.

Η οικογένεια είναι σε απομόνωση για πάνω από μία εβδομάδα, και ο Ντέιβιντ μοιράστηκε την ανάλογη εικόνα στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι “μένω σπίτι για την VB και τα παιδιά μου”. Η Βικτώρια μοιράστηκε επίσης το γλυκό snap, υπογραμμίζοντας το: “Kissesdavidbeckham #weareallstayinghome X”.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών, οι Beckhams συνεχίζουν να παροτρύονουν τους οπαδούς τους να μένουν σπίτι, να κάνουν δραστηριότητες μέσα στο σπίτι, καθώς και οι γονείς που «εργάζονταν από το σπίτι» να παραμείνουν θετικοί και αισιόδοξοι.

“#TeamVB είναι WFH”, γράφει σε μια φωτογραφία της μπροστά από έναν υπολογιστή. “Και για όσες από εμάς που έχουμε παιδιά και παρακολουθούμε διάφορα μαθήματα διαδικτυακά από το σπίτι WFH, να χαμογελάμε! Για όσο διάστημα κρατήσει αυτή είναι η νέα μας καθημερινότητα, εμείς θα είμαστε θετικοί x (xxxx VB). “

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue