Φέτος Φοράμε Τα Πιο Trendy Γυαλιά – Ναυτικά Και Φλοράλ Σχέδια Εμπνευσμένα Από Τα Μοτίβα Των Havaianas

Η καινούργια συλλογή χαρακτηρίζεται από έντονους βραχίονες, με ναυτικά, καμουφλάζ και φλοράλ σχέδια εμπνευσμένα από τα πολύχρωμα μοτίβα των Havaianas

Τα Havaianas παρουσιάζουν την τελευταία τους συλλογή γυαλιών για το Καλοκαίρι 2019, λανσάροντας μια νέα φόρμα στην γκάμα των μπεστ σέλερ τους, ενώ συνάμα εγκαινιάζουν νέα χρωματικά σενάρια, που αντλούν έμπνευση από τα παιχνιδιάρικα μοτίβα που χρησιμοποιεί η μάρκα. Η συλλογή γυαλιών, με ονόματα που αποτίουν φόρο τιμής σε διάσημους προορισμούς της Βραζιλίας, διευρύνεται με καινούργιες χρωματικές προτάσεις.

Οι έξι φόρμες γυαλιών των Havaianas – Rio, Paraty, Trancoso, Noronha, Floripa – και η ολοκαίνουργια Buzios εκφράζουν ιδανικά την εμβληματική Βραζιλιάνικη αίσθηση χρώματος και παντοτινού καλοκαιριού της μάρκας, με νέα χρωματικά σενάρια:

Φλοράλ– Παιχνιδιάρικα φλοράλ μοτίβα κοσμούν τους βραχίονες για να αποδώσουν το ατέλειωτο Βραζιλιάνικο καλοκαίρι, σε αυτό το καινούργιο χρωματικό σενάριο. 

Τα μοντέλα Noronha και Floripa με το χρωματικό σενάριο «Φλοράλ»

Ναυτικό– Αυτό το νέο χρωματικό σενάριο παίζει με στοιχεία που αντλούνται από το ναυτικό θέμα, με ρίγες σε χρώματα που θυμίζουν θάλασσα και παραλία.

Τα μοντέλα Noronha, Trancoso, Buzzios και Paraty με το χρωματικό σενάριο «Ναυτικό»

Η συλλογή γυαλιών αποπνέει τη διασκεδαστική πλευρά της Βραζιλίας για την οποία τα Havaianas είναι διάσημα ανά τον κόσμο, μετουσιώνοντας την σε γυαλιά.

Η συλλογή γυαλιών Havaianas παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό και παγκόσμιο διανομέα γυαλιών. Η κληρονομιά του Safilo Group στην δημιουργία και κατασκευή οπτικών χρονολογείται από το 1878: μια ιστορία καινοτομίας και δυνατοτήτων τεχνολογίας αιχμής, αποτέλεσμα χρόνου, προσπάθειας, δεξιότητας και αφοσίωσης. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue