Η Stradivarius Λανσάρει Το #DressToGoWoW Για Να Έχεις Το Τέλειο Look Στις Επόμενες Εξόδους Σου

Έφτασε η στιγμή που θα μπορούμε να δούμε όλους εκείνους που έχουμε να συναντήσουμε πολύ καιρό, για να απολαύσουμε ένα brunch μαζί τους, να συναντήσουμε ξανά την οικογένειά μας ή να πραγματοποιήσουμε αυτή την πολυπόθητη μικρή απόδραση.

Η Stradivarius μας διευκολύνει με το #DressToGoWow, την εξέλιξη της προηγούμενης καμπάνιας #DressToGoNowhere επηρεασμένη από τα looks που φορέσαμε στο σπίτι.

 Σε αυτή τη νέα #DressToGoWow καμπάνια, εθνικοί και διεθνείς influencers δείχνουν τα πιο WOW look της Stradivarius που θα φορέσουν όταν βγουν έξω και θα συναντήσουν τους φίλους τους ξανά, όταν θα πάνε για δείπνο μαζί τους ή όταν θα πάνε μία βόλτα στην παραλία ή στην πόλη. Εμπνευσμένο περιεχόμενο που έχει τη δική του ενότητα στο website της Stradivarius όπου οι χρήστες μπορούν να δουν αυτά τα looks.

Επίσης ,η Stradivarius διεξάγει διαγωνισμό στο Instagram όπου κάνει δώρο 10 WOW looks σε 10 χρήστες που θα κάνουν share στα stories τους την φωτογραφία του αγαπημένου outfit της Stradivarius χρησιμοποιώντας το hashtag #DressToGoWow, κάνοντας tag @stradivarius, και το άτομο που θα ήθελε να δει.

Ετοιμάσου και ντύσου με το πιο WOW look της Stradivarius. Ανακάλυψέ τα στο Stradivarius.com και στο προφίλ @Stradivarius’s στο Instagram. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue