Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στηρίζει το πρόγραμμα για ανέργους με όραμα, που ετοιμάζεται στο Human Balance

Είναι σημαντικό που ο Δήμος Νέας Σμύρνης στηρίζει δράσεις όπως το άνοιγμα ενός χώρου εναλλακτικών θεραπειών και αυτοβελτίωσης στην περιοχή του. Το ανανεωμένο Human Balance,  την προηγούμενη Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε όσους θέλουν να γνωρίσουν τις δράσεις του. Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων κυρία Κλαίρη Δεληγιάννη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Δημήτρης Πανταζής. Στο Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου γίνεται Ιδιαίτερη μνεία για το πρόγραμμα για ανέργους με όραμα, που ετοιμάζεται στο Human Balance σε συνεργασία με την life Coach Κάλλι Λάσκαρη

Ένα δωρεάν πρόγραμμα 8 εβδομάδων που ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν μείνει άνεργοι να «ονειρευτούν» ξανά και να κάνουν το όραμα τους πραγματικότητα. 

Ηuman Balance – Κοιν.σ.επ Εργαστήρι Πνοή Ζωής – Αρμονίας Βιωματικό σεμινάριο ανέργων

Ένας όμορφος, ζεστός και φιλόξενος χώρος εναλλακτικών θεραπειών και αυτοβελτίωσης άνοιξε στην Στρ. Παρασκευοπούλου 13, στη Νέα Σμύρνη. Τα εγκαίνια έγιναν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και παρευρέθηκαν η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Κλαίρη Δεληγιάννη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πανταζής. Γίνονται θεραπευτικές συνεδρίες Bowtech, EFT, Yoga, σεμινάρια, ομιλίες και ομαδικές δράσεις.
Σημαντική δράση αποτελεί το βιωματικό σεμινάριο για ανέργους που έχουν ένα όραμα να βρουν τη δύναμη να το ξεκαθαρίσουν και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο για να το πραγματοποιήσουν.
Μέσα σε 8 δίωρες συναντήσεις ό,τι φαίνεται απίθανο μπορεί να γίνει εφικτό.
Χρόνος: Κάθε Τρίτη πρωί 11.00 έως 13.00 από 9 Οκτ και για 8 εβδομάδες
Πρώτη συνάντηση 9 Οκτ. 2018
Κόστος ΔΩΡΕΑΝ
Τι χρειάζεται: Να είστε άνεργοι με κάρτα ανεργίας, άνω των 25 ετών, να μιλάτε καλά Ελληνικά, να έχετε πρόσβαση στο Facebook και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για τον χώρο του Human Balance

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue