Η Cobalt Air συνεργάζεται με την Amadeus

Η Cobalt Air ενισχύει την προβολή του brand της, ενσωματώνοντας τις υπηρεσίες και τους ναύλους της στα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Η Amadeus και η Cobalt Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με την Cobalt Air να ενσωματώνει τις υπηρεσίες και τους ναύλους της στο σύστημα διανομής της Amadeus.

Η Cobalt Air έγινε πρόσφατα μέλος της IATA και διαθέτει πλήρη διαπίστευση IOSA. Η εταιρεία διακρίθηκε ως η Καλύτερη Start-up αεροπορική εταιρεία για το 2017 από το CAPA (Centre for Aviation) και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 21 προορισμούς και 12 χώρες από τη βάση της στην Κύπρο.

Η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στην Cobalt Air, να ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξής της και την περαιτέρω επέκτασή της, συνδέοντας το brand της με ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο μέσω της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρία θα έχει πρόσβαση σε νέες αγορές, νέους συνεργάτες και τεχνολογίες μέσα από τις οποίες θα μπορέσει να εξατομικεύσει και να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει μια ενιαία εμπειρία αγοράς σε όλα τα κανάλια.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Paul Simmons, CCO της Cobalt Air δήλωσε: «Η Cobalt Air είναι ενθουσιασμένη που εισέρχεται πλέον στο σύστημα διανομής της Amadeus. Η εταιρεία μας υποστηρίζει δυο κατηγορίες θέσεων, με μια προσαρμοσμένη, φαρδύτερη business class θέση καμπίνας. Αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιούμε 20 πτήσεις την εβδομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο σε Κύπρο και Αθήνα. Είμαστε χαρούμενοι που, ενσωματώνοντας  το περιεχόμενο μας στο παγκόσμιο σύστημα διανομής της Amadeus, μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να προτιμήσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες της εταιρείας μας. Η Cobalt Air εκτιμά πραγματικά το ρόλο της ταξιδιωτικής αγοράς και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την Amadeus.»

Η Εύα Καραμάνου, Γενική Διευθύντρια της Amadeus σε Ελλάδα & Κύπρο σχολίασε: «Στόχος μας στην Amadeus είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, είτε αεροπορικές εταιρείες είτε ταξιδιωτικά γραφεία, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιούν προς όφελός τους την πιο προηγμένη τεχνολογία στην αγορά, για να προσεγγίζουν περισσότερους ταξιδιώτες και κατ’ επέκταση να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους. Από τη συνεργασία μας, η Cobalt Air θα επωφεληθεί από το απαράμιλλο παγκόσμιο δίκτυο επιχειρήσεων, εταιρειών διαχείρισης ταξιδιών, ταξιδιωτικών γραφείων και το εύρος αγοράς που διαθέτουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία και ανυπομονούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Cobalt Air στην Ελλάδα, την Κύπρο και στο εξωτερικό.»  

Η Cobalt Air γίνεται πλέον μέλος ενός συνόλου 440+ αεροπορικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και 90+ υβριδικών αεροπορικών και εταιρειών χαμηλού κόστους, των οποίων οι ναύλοι και το περιεχόμενο merchandising διατίθενται στο παγκόσμιο δίκτυο διανομής της Amadeus.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue