Η δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί


4 Σεπ 2017

ο παλάτι του Kensington ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι η δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Τα νέα κυκλοφόρησαν μέσω του λογαριασμού του παλατιού στο Twitter.

405

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί».pic.twitter.com/DZCheAj1RM

 

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) September 4, 2017

Η βασίλισσα και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι πολύ χαρούμενοι από τα ευχάριστα νέα. Όπως και με τις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η δούκισσα πάσχει από Hyperemesis Gravidarum (κατάσταση κατά την οποία η εγκυμονούσα έχει τάσεις για έμετο, απώλεια βάρους, κλπ.). Η Υψηλότητά της δεν θα μπορέσει πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη της επίσκεψη στο κέντρο παιδικών σταθμών Hornsey Road στο Λονδίνο σήμερα. Θα παραμείνει για φροντίδα στο παλάτι του Kensington.

Αποτέλεσμα εικόνας για The Duchess of Cambridge Is Pregnant With Her Third Child

Η είδηση έρχεται μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη της δούκισσας (συνοδευόμενη παράλληλα από τον σύζυγό της William και τον κουνιάδο της πρίγκιπα Harry), στους κήπους Princess Diana του ανακτόρου του Kensington, για τη σηματοδότηση της 20ής επετείου από το θάνατο της πεθεράς της.

Η νέα βασιλική άφιξη θα είναι ένα αδερφάκι για τον τετράχρονο πρίγκιπα George, ο οποίος ξεκινάει το σχολείο αυτή την εβδομάδα, και για την δίχρονη πριγκίπισσα Charlotte, που συνόδευσε πρόσφατα τους γονείς τους σε μια περιοδεία τους στην Πολωνία και στη Γερμανία.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση προς το παρόν για το πόσο προχωρημένη είναι η εγκυμοσύνη της δούκισσας, αν και προβλέπεται η άφιξη την άνοιξη, δεδομένου του χρόνου της ανακοίνωσης.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue