Η Ελένη Μενεγάκη στο new millennium-part 2


9 Ιούλ 2017

Μέρος Β΄.

Καλό θα ήταν πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο να έχετε ρίξει μια ματιά και στο πρώτο μέρος, όπου αναφέρομαι στο ξεκίνημα της καριέρας της Ελένης Μενεγάκη. Ενός κοριτσιού που μπορεί να μην τέλειωσε το σχολείο, αλλά αναρριχήθηκε στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της τηλεοπτικής μας ζωής και έγινε η εγχώρια Νο 1 τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Μπήκαμε σε καινούργιο αιώνα και η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην προχωρήσει πάρα κάτω. Βαρέθηκε πια τους άνδρες – και δη τους επιχειρηματίες- μεγαλύτερης ηλικίας που πέρασαν από τη ζωή της, βαρέθηκε να παριστάνει την χαριτωμένη χαζή ξανθιά που γελάει non stopφορώντας αβυσσαλέο ντεκολτέ και να παίζει στις χούφτες της, όλες τις φίρμες της εγχώριας διαπλοκής: Κυριακού, Κοντομηνάς, Κόκκαλης, Γιώργος Βαρδινογιάννης, κ.λ.π. Αποφάσισε ότι πρέπει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Το 2001 λοιπόν παντρεύτηκε τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο. Χαμός. Θυμάμαι μόλις είχε ανακοινωθεί η είδηση του γάμου, μια φίλη της από τα χρόνια του modeling, που ξέρει πολλά – αλλά δεν μιλάει – είπε σε μια παρέα που είχαμε βρεθεί. «Φυσικά και θα παντρευτεί τον Λάτσιο. Ο Λάτσιος έχει το look του πατέρα. Άσε που είναι έξυπνος και μορφωμένος. Με ποιον θέλατε να κάνει παιδιά με κανένα νυχτόβιο απ’ αυτούς που της αρέσουν, ή με κάποιον υπερήλικα;».

Και όταν έγινε ο γάμος μια δημοσιογράφος είχε πει: «Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού». Πέσανε να την φάνε όλοι. Μόλις παντρεύτηκε η κοπέλα και αυτή μιλούσε για χωρισμό; «Άκου να σου πω χρυσέ μου, εμένα θα ακούς. Μόλις αυτή κάνει παιδιά με τον Λάτσιο, θα τον χωρίσει. Ήδη τον έχει χωρίσει δηλαδή… χαχαχαχαχα». Την κοιτούσαμε σαν χαζοί….

Διαβάστε την συνέχεια στο http://www.nikosonline.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-new-millennium/

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue