Η Google σήμερα τιμά την μεγάλη αποκάλυψη της NASA: Υπάρχει νερό στον Άρη (video)

Μεγάλη ανακάλυψη από τους ερευνητές της NASA οι οποίοι λένε ότι το νερό αυξάνει τις πιθανότητες ζωής στον κόκκινο πλανήτη.
 
Το νερό τρέχει προς τα κάτω κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών στον Άρη, σύμφωνα με τους ερευνητές.
Οι επιστήμονες δεν είναι βέβαιοι από που προέρχεται το νερό.
 
Ο Michael Meyer, επικεφαλής επιστήμονας στο πρόγραμμα της εξερεύνησης δήλωσε στην Gurdian: “μέχρι σήμερα δεν υπήρχε νερό στην επιφάνεια του Άρη, εξαιτίας αυτού, υποψιαζόμαστε ότι είναι τουλάχιστον δυνατό να έχουμε ένα κατοικήσιμο περιβάλλον του σήμερα”.
 
 
Οι ροές του νερού θα μπορούσαν να δείξουν στη NASA και άλλους διαστημικούς οργανισμούς προς τις πλέον υποσχόμενες περιοχές για να βρουν ζωή στον Άρη, και τα σημεία προσγείωσης για τις μελλοντικές ανθρώπινες αποστολές όπου θα μπορούν να συλλέγουν νερό για φυσικό εφοδιασμό.
 
“Ο Άρης δεν είναι η ξηρός, άνυδρος πλανήτης που ξέραμε στο στο παρελθόν», δήλωσε ο Τζιμ Nasa Green. “Το υγρό νερό έχει βρεθεί στον Άρη.”
 
Δείτε το video που ακολουθεί!
 
Oi Πληροφορίες είναι από την Gurdian

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue