Η Jennifer Lopez φοράει σύνολο Julien MacDonald για το show “Jennifer Lopez: all I have” στο Λας Βέγκας

Φορώντας σύνολο Julien Macdonald, η Jennifer Lopez ξεκίνησε τον επόμενο γύρο εμφανίσεων στο Λας Βέγκας για το show “Jennifer Lopez: All I have” στις 8 Φεβρουαρίου, 2017 στο Planet Hollywood.

Στην αρχή της παράστασης, η Jennifer φόρεσε δύο εμφανίσεις του Julien Macdonald αστράφτοντας με τα πάνω από 120.000 κρύσταλλα Swarovski. Επέλεξε ένα μακρύ παλτό που έφτανε ως το πάτωμα και καλυπτόταν με φουσκωμένα φτερά και κομμένα με ακρίβεια κρύσταλλα. Όταν έβγαλε το παλτό, αποκαλύφθηκε η δεύτερη εμφάνισή της, ένα μίνι φόρεμα Swarovski καλυμμένο με κρυστάλλινα κρόσσια και φούστα με φτερά.

Ο Julien Macdonald ανέφερε: «Η συνεργασία μου με την Jennifer ήταν υπέροχη και δημιουργήθηκαν αυτά τα απίστευτα λαμπερά κομμάτια Swarovski για την παράσταση του Λας Βέγκας. Μου άρεσε πολύ η ιδέα του σχεδιασμού στο θέμα της σύγχρονης showgirl και εμπνεύστηκα από την αίγλη και τη γοητεία των ερμηνευτών του 1920. Η Jennifer ήταν απολύτως απίστευτη».

 

Το “All I Have” στο Λας Βέγκας ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 2017.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue