Η κρυφή ζωή της Marilyn Monroe

Το The Secret Life of Marilyn Monroe, είναι μια τηλεταινία για δύο βράδια (έτσι την διαφήμισαν), που σημαίνει ότι είναι σε δύο μέρη συνολικής διάρκειας 2 ωρών και 47 λεπτών. Αμερικάνικης φυσικά παραγωγής, που προβλήθηκε δύο συνεχόμενες βραδιές, στις 30 και 31 Μαΐου του 2015.

Του Νίκου Μουρατίδη

Διάβασα ότι είναι βασισμένο στο bestseller των The New York Times, και κάθισα να το δω. Μάλλον όμως είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που καλύτερα να διαβάσεις το βιβλίο παρά να το βλέπεις σε εικόνα. Κατ’ αρχήν η πρώτη μεγάλη δυσκολία είναι για το ποια θα παίξει το ρόλο αυτής της γυναίκας μύθου. Όποια και να βάλεις, όσο και να την μιμηθεί, είναι τόσο καλά χαραγμένη στην μνήμη μας η ίδια η Marilyn, που όλες μας φαίνονται καρικατούρες.

Μετά, ήταν τόσο σχηματική και επιφανειακή όλη αυτή η περίφημη «μυστική ζωή της», που με απογοήτευσε. Ενώ ξεκινάει σαν να εξομολογείται η ίδια την ζωή της σε έναν ψυχαναλυτή, το σενάριο δεν εμβαθύνει καθόλου, δεν ψάχνει και δεν αναλύει…..

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και το βίντεο στο nikosonline.gr

 

1AA M

2c38c37fc1cf8356e68aac0046da1b84

 

 

1Q M

 

the secret life of marilyn monroe miniseries event on lifetime 12

Screen Shot 2015 08 16 at 1.43.33 PM 698x350

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue