Η Λίντα Ευαγγελίστα “παρέδωσε” την ομορφιά της σε αυτό το θαυματουργό serum.

 Η θρυλική Λίντα Ευαγγελίστα (Linda Evangelista), είναι ένα από τα μοντέλα που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του ’90. Αυτό που ανακαλύψαμε είναι ότι δεν έχει κάνει Botox εδώ και και ένα χρόνο.
 
Όπως ξέρουμε πολλοί άνθρωποι είναι αυτοί που το κάνουν και λίγοι που το παραδέχονται. Η Λίντα Ευαγγελίστα είναι όμως από αυτές που δεν το έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο. Όχι γιατί ξαφνικά έγινε γκουρού της φυσικής γήρανσης, αλλά γιατί ισχυρίζεται ότι έχει βρει κάτι καλύτερο.
Ενώ δεν υπάρχει κανένα πραγματικά τοπικό υποκατάστατο για τα ενέσιμα η Λίντα Ευαγγελίστα δίνει όλα τα εύσημα για το λείο δέρμα της στηνErasa XEP 30 Extreme Line Lifting and Rejuvenation Concentrate . “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.” είπε το top model. Και τώρα, που βρήκε τον εαυτό της είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας και καλλιτεχνικός διευθυντής.
 
Ακόμη και για ένα supermodel όπως η Ευαγγελίστα γίνεται addicted σε ένα τέτοιο προϊόν.  Όταν μιλάμε για περιποίηση της επιδερμίδας συναγωνίζεται και εκείνη των συντακτών ομορφιά και δερματολόγων. Έχει παραδεχτεί ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα (λέιζερ, fillers, Botox), και δεν φοβάται να το παραδεχτεί. “Εγώ δεν προσπαθώ να γίνω νεότερη θέλω μόνο να φαίνομαι καλά” , λέει.
Η Ευαγγελίστα  λέει ότι χρησιμοποιούσε τον ορό κάθε βράδυ, και περίμενε να δει αποτελέσματα. Μετά από ένα  μήνα, όλα τα σημάδια άρχιζαν να ξεθωριάοζυν και το δέρμα της φαινόταν πιο ομοιόμοφρφο. Και συμπληρώνει “Μετά από δυο μήνες, συνειδητοποίησα ότι δεν χρησιμοποιούσα πια κονσίλερ»/ 
 
 gallery 1479763631 gallery 1451946238 erasa 1
Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το προϊόν εδώ!

 
Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία και να είναι πάντα έτσι λαμπερή και όμορφη!
 
Τάνια Νικολοπούλου
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue