Η Meghan Markle κάνει διαλογισμό για να παραμένει συγκεντρωμένη στους στόχους της


21 Μαρ 2018

Από την Γιώτα Πετσιώτη

Η Meghan Markle όπως βλέπετε απασχολεί πολύ τα socia media τελευταία. Επίσης έχει και πολλά στο μυαλό της το τελευταίο διάστημα γιατί  σε λίγους μήνες θα είναι πλέον κανονικό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Για να ανακουφίζεται λοιπόν από το καθημερινό άγχος, η μελλοντική δούκισσα έχει στραφεί σε μια έξυπνη πρακτική ευεξίας: τον διαλογισμό.

Σχετική εικόνα

Ενώ ήταν ακόμα ηθοποιός στο Suits, η Markle συναντήθηκε με τον ειδικό του διαλογισμού και δάσκαλο Light Watkins μέσω ενός κοινού τους φίλου και όλοι αυτή η εκπαίδευση της έδωσε μια σημαντική ώθηση ευεξίας. «Ήταν εξοικειωμένη με όλο αυτό το concept και μπορούσε να το κάνει και μόνη της», δήλωσε ο Watkins. «Ήρθε στο στούντιο μου κάναμε μια μικρή ιδιωτική συνεδρία διαλογισμού. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να μπορέσετε να φτάσετε στο σημείο να κάνετε μόνες τον διαλογισμό.». λέει ο Light Watkins

Σχετική εικόνα

Η Meghan Markle έκανε check in στα social πριν λίγες μέρες και ο Light Watkins δήλωσε: «Kάνω διαλογισμό δύο φορές την ημέρα – είναι υπέροχο. Μία το πρωί για 20 λεπτά και μία το απόγευμα για άλλα 20 λεπτά»”!

Εκτός από το να τρώει υγιεινά και να ασκείται τακτικά, ο Watkins δήλωσε ότι ο διαλογισμός ήταν η ιδανική υγιεινή συνήθεια για να προσθέσει στην ήδη επιτυχημένη ρουτίνα προσωπικής της φροντίδας: «Νομίζω ότι απλώς είδε τον διαλογισμό σαν ένα επιπλέον εργαλείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Νομίζω ότι κατέληξε να είναι πολύ πιο βαθύ από ό, τι πίστευε αρχικά».

Εκτός από τα οφέλη που αποδίδει η απομάκρυνση του στρες, ο Watkins σημείωσε ότι ο διαλογισμός βοηθά επίσης στην ποιότητα του ύπνου, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την αναπαραγωγική και πεπτική υγεία. «Αν δεν έχετε τρόπο να απελευθερώσετε αυτή την πίεση σε καθημερινή βάση, είναι σαν μια χύτρα ταχύτητας. Απλώς συγκρατεί και συγκρατεί και συγκρατεί και τελικά εκρήγνυται. Και όταν εκραγεί, τότε αρχίζετε να παίρνετε στα σοβαρά τις διαγνώσεις και τις ασθένειες»,

Αν η Markle ακολουθεί τις ημερήσιες συνεδρίες διαλογισμού της, δεν θα υπάρχει κανένα άγχος για τον γάμο που να την εμποδίσει να απολαύσει πλήρως τη μεγάλη μέρα. 

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue