Η Νατάσα είναι παλικάρι…


11 Δεκ 2017

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι παλικάρι. Τολμάει να πάει κόντρα, να μιλάει λέγοντας όλα όσα πιστεύει χωρίς να υπολογίζει το «κόστος». Σπάνια καλλιτέχνης τα λέει ντόμπρα και σταράτα. Όλοι προσπαθούν να τα στρογγυλεύουν για να μην χάσουν «πελάτες».

i1.wp.com www.nikosonline.gr wp content uploads 2017 12 natassa mpofiliou2
ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, NATASA BOFILIOU, MPOFILIOU, POLITICS, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, nikosonline.gr

Σε συνέντευξή της δήλωσε πως είναι «τροτσκίστρια» και πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία» με αποτέλεσμα να δεχθεί έντονη κριτική, με τον πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο να την χαρακτηρίζει… «χαζοβιόλα».

Η Νατάσα Μποφίλιου στην ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook ανέφερε:

«Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών. Στην Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας. Πιστεύω στα νέα μυαλά που θα ‘ρθουν να μας φωτίσουν και θα μας οδηγήσουν σ’ έναν καινούργιο κόσμο, καλύτερο από αυτόν. Πιστεύω στον προσωπικό, αλλά και στον συλλογικό αγώνα, στα όμορφα πράγματα, στη μουσική, στον έρωτα, στον άνθρωπο, στην επανάσταση. Πιστεύω στην οργανωμένη πάλη και θα στέκομαι μπροστά της προσοχή. Πιστεύω στο δικαίωμά μου να είμαι ο εαυτός μου κι ας είμαι φτιαγμένη από αντιθέσεις. Πιστεύω στις ιδέες. Δεν πιστεύω στην Ευρώπη των τραπεζών, της λιτότητας, της κατάθλιψης, της ανεργίας, της φτώχειας. Δεν πιστεύω και δεν υπηρετώ κανένα στερεότυπο. Και προπάντων δεν πιστεύω στο φόβο και στη σιωπή. Μπορεί να είμαι παραπάνω αυθόρμητη και να δίνω πάντα συνεντεύξεις όπως μιλάω στους φίλους μου, αλλά προσπαθώ όλη μου τη ζωή να παραμείνω συνεπής στις αρχές και τις θέσεις μου. Και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος. Εσείς μπορείτε, με τη σειρά σας, να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη, με τη λύσσα και τον βαθύ σεξισμό που συνηθίζετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου.»

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue