Skip to main content
unnamed 1 e1741435743579 440c0ce9

Η Oakberry «τρέχει» στους ρυθμούς της πόλης με την ενέργεια του acai

Την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, το κατάστημα της Oakberry στο Μοναστηράκι έγινε σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του τρεξίματος και της υγιεινής διατροφής στο πρώτο από μια σειρά running events με το Trexeathens που συνδυάζουν την άσκηση με την απόλαυση θρεπτικών και γευστικών acai bowls & smoothies.

Τα running events είναι ο πιο διασκεδαστικός και «υγιεινός» τρόπος socialising και η Oakberry είναι εκεί για να τον υποστηρίξει. Ταυτίζοντας για άλλη μια φορά το όνομά της με τον αθλητισμό και προάγοντας τη φιλοσοφία της δραστήριας και ισορροπημένης ζωής η Oakberry «τρέχει» στους ρυθμούς της πόλης παρέα με το Trexeathens, το running club του Γιώργου Μούλου, του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία που περπάτησε πέρσι όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό πάλι με την υποστήριξη της Oakberry.

Σε πείσμα των χαμηλών θερμοκρασιών, το κατάστημα της Oakberry στο Μοναστηράκι αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης και τερματισμού της διαδρομής προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή εμπειρία fitness. Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να αναπληρώσουν ενέργεια απολαμβάνοντας τα διάσημα acai bowls και smoothies της Oakberry με αποκλειστική έκπτωση 50%. Φυσικά, έδωσαν ραντεβού για το επόμενο running event που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με την Oakberry
Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες παγκοσμίως η Oakberry είναι το διεθνές brand που προσφέρει υγιεινά γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας με βάση την υπερ-τροφή acai σε όσους αναζητούν γρήγορες και θρεπτικές επιλογές μέσα στην ημέρα. Με περισσότερα από 700 καταστήματα σε όλο τον κόσμο (εκ των οποίων τα 2 βρίσκονται στην Ελλάδα) η Oakberry προωθεί ένα ισορροπημένο lifestyle καθιερώνοντας το σούπερ φρούτο στην παγκόσμια αγορά του fast food.

Σχετικά με το Trexeathens 
Μέλος του Trexe Run Club, το Trexeathens είναι μια δυναμική κοινότητα που διοργανώνει διασκεδαστικά running events στην Αθήνα ενθαρρύνοντας την κοινωνικοποίηση μέσα από τη σωματική άσκηση και τον δραστήριο τρόπο ζωής.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED