Η Παπουτσάνης Παρουσιάζει τη Νέα Σειρά Aromatics Άρωμα Ελλάδας!

Η Παπουτσάνης, γιορτάζοντας την 145η επέτειό της, λανσάρει μια Νέα Σειρά,  Aromatics ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, εμπνευσμένη από την πλούσια Ελληνική Φύση & Παράδοση!

Στη Νέα Σειρά Aromatics ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ανήκουν 3 νέα αρώματα τα οποία θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας στην Ελλάδα που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα :

Aromatics Καλοκαιρινός Κήπος – Μεταφερθείτε στις γλυκές θερινές βραδιές της Ελληνικής εξοχής με ένα μπουκέτο από γιασεμί, γαρδένια και νυχτολούλουδο. Διατίθεται σε αφρόλουτρο.

Aromatics Περίπατος στο Βουνό – Απολαύστε την Ελληνική ορεινή ύπαιθρο, μέσα από το πληθωρικό άρωμα του μελιού, συνδυασμένο με τη διακριτικότητα του κρίνου και το γεμάτο άρωμα του κέδρου. Σε Αφρόλουτρο και Κρέμα Σώματος για Κανονικές προς Ξηρές Επιδερμίδες.

Aromatics Παραδοσιακές Καραμέλες Γάλακτος  – Αναβιώστε όμορφες παιδικές στιγμές στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς μέσα από το ζεστό άρωμα της καραμέλας, συνδυασμένο με την τρυφερή γλύκα της βανίλιας. Σε Αφρόλουτρο και Κρέμα Σώματος για τις Ξηρές Επιδερμίδες.

Δείτε όλη τη νέα σειρά στο Facebook Papoutsanis.SA

Απολαύστε Άρωμα Ελλάδας!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue