Η πρόταση γάμου του Πρίγκιπα Harry, το δαχτυλίδι της Markle και τα μελλοντικά τους σχέδια!


28 Νοέ 2017

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους στις 27 Νοεμβρίου 2017, ο Πρίγκιπας Harry και η MeghanMarkle έδωσαν την πρώτη τους δημόσια συνέντευξη ως ζευγάρι στη MishalHusainκαι το BBC.

Στη συνέντευξη, το ζευγάρι αποκάλυψε πολλά για τη σχέση τους και την ιδιωτική ζωή τους, αναλύοντας λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο ο Πρίγκιπας Harryέκανε την επίσημη πρόταση στη Meghan(η οποία περιλάμβανε ένα ταξίδι στην Botswana) και περιέγραψε και τα πρώτα λίγα ραντεβού τους.

 

«Αυτό συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες, νωρίτερα αυτό το μήνα, εδώ στο εξοχικό μας σπίτι. Ήταν απλώς μια συνηθισμένη νύχτα για εμάς … προσπαθώντας να ψήσουμε ένα κοτόπουλο», δήλωσε ο πρίγκιπας Harryσχετικά με τον αρραβώνα. Η Markle το περιέγραψε ως μια ζεστή νύχτα στο σπίτι τους στο Λονδίνο, στοNottinghamCottageτου KensingtonPalace.

 

«Ήταν τόσο γλυκό και φυσικό και πολύ ρομαντικό. Γονάτισε κιόλας», είπε η Markle.

 

 «Δεν με άφησε ούτε να τελειώσω. Είπε ‘’Μπορώ να πω ναι; Μπορώ να πω ναι;’’ και έπειτα ήρθαν οι αγκαλιές και είχα το δαχτυλίδι στο δάχτυλό μου και ήμουν σαν: ‘’Μπορώ… – μπορώ να σου δώσω το δαχτυλίδι;’’ Κι εκείνη απάντησε ‘’Ω ναι, το δαχτυλίδι’’», δήλωσε ο Πρίγκιπας Harry στη Husain αφού ρωτήθηκε αν η απάντηση από τη Markle ήταν άμεση.

Κατά τη συνέντευξη, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου, η ανωνυμία του οποίου διατηρήθηκε καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης, και συνέχισαν να βλέπονται για τους επόμενους 18 μήνες, χωρίς να περνούν ποτέ δύο εβδομάδες χωρίς να έχουν ιδωθεί.

 

«Εξεπλάγην υπέροχα όταν μπήκα σε εκείνο το δωμάτιο και την είδα. Εκείνη καθόταν εκεί κι εγώ σκεφτόμουν ‘’Εντάξει λοιπόν, θα πρέπει να ολοκληρώσω το παιχνίδι μου’’, δήλωσε ο Πρίγκιπας Harry για την πρώτη τους συνάντηση.

 

Για τη Markle, υπήρχε μόνο μια προϋπόθεση να είναι με τον πρίγκιπα Harry και η οποία ηθοποιός είπε ότι έως τότε δεν γνώριζε πολλά για τον Πρίγκιπα.

 

 Αναφορικά με την οικογένειά του, ο Πρίγκιπας Harry αστειεύτηκε λέγοντας ότι τα corgis της Βασίλισσας Ελισάβετ έδειξαν αμέσως τη συμπάθειά τους στη Markle, η οποία δήλωσε ότι ήταν απίστευτο που συνάντησε τη γιαγιά του αρραβωνιαστικού της και μπόρεσε να τη γνωρίσει μέσα από το δικό του οπτικό πεδίο, όχι μόνο για την τιμή και το σεβασμό απέναντι σε ένα μονάρχη αλλά για την αγάπη που έχει για εκείνη ως γιαγιά του.

 Όταν ερωτήθηκαν για την προοπτική να αποκτήσουν παιδιά, ο Πρίγκιπας Harry είπε στη Husain ότι ως ζευγάρι τα αντιμετωπίζουν όλα ως «ένα βήμα κάθε φορά».

Το δαχτυλίδι της Markle είναι από κίτρινο χρυσό, με μια βασική πέτρα που προέρχεται από τη Botswanaκαι τον ίδιο τον πρίγκιπα Harryκαι πλαισιώνεται από μικρότερες πέτρες που ανήκαν στη συλλογή της Πριγκίπισσας Diana.

 «Νομίζω ότι θα πετούσε στα ουράνια, θα χοροπηδούσε πάνω και κάτω και θα ήταν τόσο ενθουσιασμένη για μένα και πιθανότατα θα γίνονταν οι καλύτερες φίλες με τη Meghan. Ξέρετε, κάποιες μέρες όπως σήμερα, μου λείπει που δεν είναι κοντά μου να μοιραστώ μαζί της τα ευχάριστα νέα. Αλλά, ξέρετε, με το δαχτυλίδι και με όλα όσα συμβαίνουν, είμαι βέβαιος ότι είναι κοντά μας», δήλωσε ο Πρίγκιπας Harry για τη μητέρα του.

 Το ClarenceHouse ανακοίνωσε τον αρραβώνα προχθές το βράδυ, με τη βασιλική οικογένεια και την οικογένεια της Markleνα στέλνουν τα συγχαρητήριά τους στο ζευγάρι, το οποίο έχει επιβεβαιώσει τον επικείμενο γάμο τους για την άνοιξη του 2018.

Γιώτα Πετσιώτη

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue