Η Scarlett Johansson σπάει τη σιωπή της και μιλάει για το διαζύγιό της…


11 Μαρ 2017

Η Scarlett Johansson μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της, μετά από αρκετές εβδομάδες «κερδοσκοπίας», απευθύνοντας έκκληση για προστασία της ιδιωτικής ζωής και σεβασμό. Ο χωρισμός της ηθοποιού από τον σύζυγό της Romain Dauriac έχει συζητηθεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά η Johansson ελπίζει να τραβήξει μια γραμμή και να λήξει το θέμα, όπως δήλωσε πριν από μερικές μέρες…

Γράφει η Γιώτα Πετσιώτη

scarlet johanson devorse 

«Εγώ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να σχολιάσω την διάλυση του γάμου μου», δήλωσε στο Page Six Six. «Από σεβασμό στις επιθυμίες μου ως γονέα και από σεβασμό σε όλες τις μητέρες που εργάζονται, ζητώ με ευγένεια από τα άλλα εμπλεκόμενα μέρη και τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν το ίδιο».

 

Αποκαλώντας τον εαυτό της «αφοσιωμένη μητέρα και άτομο με ιδιωτικότητα», η Johansson εξήγησε ότι είχε πάρει την απόφαση να κρατήσει θέση επί του θέματος με «πλήρη επίγνωση ότι η κόρη μου μια ημέρα θα είναι αρκετά μεγάλη για να διαβάζει τις ειδήσεις για τον εαυτό της».

 

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να έχει αρχίσει συζητήσεις σχετικά με την επιμέλεια της Rose, η οποία είναι δύο. Ο δικηγόρος του Dauriac προέβαλε τη θέση του πελάτη του την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύπτοντας ότι ο δημοσιογράφος και δημιουργός «θα επιθυμούσε να μετακομίσει με την κόρη του στη Γαλλία» με τον συλλογισμό ότι «η κα Johansson κάνει πολλά ταξίδια».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue