Η Swarovski έλαμψε στην έκθεση της Βασιλεία 2018

Για 10η φορά η Swarovski συμμετέχει στο Baselworld και δίνει δυναμικό παρών με το θεαματικό περίπτερο των 2000m2 που βρίσκεται στην Αίθουσα 1.1, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε μια συναρπαστική κρυστάλλινη εμπειρία.

Πραγματικά εκθαμβωτική, η συλλογή ρολογιών Fall Winter 18 με πρωταγωνιστή το μοντέλο Crystal Lake με το ξεχωριστό καντράν, κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κρύσταλλο ζαφειριού έκλεψε τις εντυπώσεις. Η υπόλοιπη συλλογή ρολογιών είναι εξίσου μοντέρνα και διαχέει την αισθητική της υπογραφής της εταιρείας με καινοτόμους, δημιουργικούς και κομψούς τρόπους.

Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Η επιχείρηση Swarovski Crystal Business διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 27.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2017.

cristal

 

Η Swarovski Crystal Business μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2017, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 32.000 εργαζομένους.

Αναπόσπαστο μέρος της κληρονομιάς της Swarovski αποτελούσε ανέκαθεν η υπευθυνότητα που διέπει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους και τον πλανήτη, η οποία έχει πλέον ενσωματωθεί στην ισχυρή παγκόσμια φιλοσοφία βιωσιμότητας της εταιρείας. Επιπρόσθετα, το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σχολείο του Νερού της Swarovski το έχουν παρακολουθήσει 500.000 παιδιά στους μεγαλύτερους ποταμούς του κόσμου, και το Ίδρυμα Swarovski, το οποίο συστάθηκε το 2013, με το έργο του υποστηρίζει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα, προάγει τα δικαιώματα και την ευημερία των γυναικών και των παιδιών και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους, επιτυγχάνοντας θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue