Η Τουΐγκι δίνει συμβουλές ομορφίας

Ήταν το είδωλο των 60’s που καθιέρωσε την πολύ λεπτή σιλουέτα και επηρέασε πολλές γυναίκες με το χαρακτηριστικό της κοντό κούρεμα και τις μεγάλες μαύρες βλεφαρίδες της.

Η Τουίγκι, έγινε 59 ετών την περασμένη Παρασκευή αλλά ακόμα δείχνει εκπληκτική. Σε συνέντευξή της στην κυριακάτικη βρετανική εφημερίδα Daily Mail δίνει μαθήματα ομορφιάς για τις γυναίκες άνω των 40 ετών.

Το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της αλυσίδας ρούχων Marks & Spencer, λέει ότι για τις μοντέρνες γυναίκες, η ζωή ξεκινά στην 4η δεκαετία της ζωής τους.  

«Για εμένα, το να μεγαλώνω σημαίνει να μη με ενδιαφέρουν πράγματα του τύπου «τι μου πάει και τι όχι». Τα 40 και βάλε είναι η εποχή που μπορούμε πραγματικά να διασκεδάσουμε με τους εαυτούς μας. Το εκπληκτικό με τα γηρατειά είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις, να φορέσεις ή να πεις οτιδήποτε που δε θέλεις».

Τέλος, επισημαίνει ότι για να δείχνει μια γυναίκα όμορφη πρέπει να νιώθει καλά για τον εαυτό της και για ό,τι φοράει.   

zougla.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue