Η ζωή της βασίλισσας Άννας της Αγγλίας ταινία του Άνθιμου. Κέιτ Γουίνσλετ, Eμμα Στόουν, Ολιβια Κόλμαν οι πρωταγωνίστριες

Από τρεις σπουδαίες ηθοποιούς θα απαρτίζεται το καστ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο «The Favourite».

Μετά το «The Lobster» ο 42χρονος σκηνοθέτης ετοιμάζει ταινία με  θέμα τη ζωή της βασίλισσας Άννας της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία ήταν η τελευταία μονάρχης του Οίκου των Στιούαρτ.

www.iefimerida.gr sites default files em 1 0

Σύμφωνα με το έγκυρο κινηματογραφικό site Deadline στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν η Κέιτ Γουίνσλετ, Eμμα Στόουν και Ολιβια Κολμαν.

www.iefimerida.gr sites default files em 2 0

Το σενάριο έχουν γράψει οι Deborah Davis και Tony McNamara και αφορά τις ίντριγκες στο παλάτι στα τέλη του 17ου και τις αρχές του 18ου αιώνα.

www.iefimerida.gr sites default files kei 3 0
Τον ρόλο της Άννας αναμένεται να αναλάβει η Ολίβια Κόλμαν, γνωστή από τη σειρά «Broadchurch», ενώ τον ρόλο της δούκισσας του Marlborough, φίλης της βασίλισσας, αναμένεται να ερμηνεύσει η Κείτ Γουίνσλετ.

www.iefimerida.gr sites default files kei 4 0

Η Εμμα Στόουν θα υποδυθεί μία φτωχή συγγενή της δούκισσας, η οποία θα βρεθεί στο παλάτι.

www.iefimerida.gr sites default files ol 1 0

www.iefimerida.gr sites default files ol 2

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue