Ίδρυμα Ωνάση x REC #BeatItWithaBeat

Ίδρυμα Ωνάση και οι REC: Ένα τραγούδι για την πανδημία.

Το Ίδρυμα Ωνάση και οι REC ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν παιδιά και εφήβους να στείλουν τις δικές τους ιδέες ώστε με αυτό τον τρόπο να γράψουν μαζί ένα τραγούδι για την πανδημία.

Αν είσαι 12 έως 17 ετών, μοιράσου σκέψεις, ιδέες, εικόνες και με τα δικά σου υλικά δώσε έμπνευση στους REC να αποτυπώσουν τα μηνύματά σου σε στίχους και μουσική που θα γίνουν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιγράψεις με τον δικό σου τρόπο, το προσωπικό σου βίωμα, εκφράζοντας πώς ένας έφηβος αντιμετωπίζει την εποχή της πανδημίας. Πώς είναι να ζεις την εφηβεία σου με μάσκα και περιορισμό μετακινήσεων; Να είσαι σε απόσταση ασφαλείας από τους φίλους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να περάσεις για την «επόμενη μέρα»;
Εκφράσου και γράψε μαζί με τους REC ένα ιδιαίτερο τραγούδι που θα είναι η αποτύπωση της ίδιας της καθημερινότητάς σου!

Με τη συμμετοχή σου στο “Beat it with a beat”, μπορείς να πάρεις μέρος σε ψηφιακές συναντήσεις με τους REC και την εντατικολόγο Σάντυ Κολοβού που θα λύσει κάθε απορία σου για τον κορονοϊό.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή έως τις 31.01.2021

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue