Τα Νέα iPhone 11 Είναι Εδώ

Τα νέα iPhone 11 διαθέσιμα σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

Tα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max, τα πιο εξελιγμένα iPhone που φτιάχτηκαν ποτέ, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι λάτρεις της Apple την πρώτη μέρα εμπορικής διάθεσής τους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα της COSMOTE στην Πανεπιστημίου.

Πλήθος κόσμου, αλλά και γνωστοί ηθοποιοί, αθλητές και παρουσιαστές, βρέθηκαν στο κατάστημα της COSMOTE για να δοκιμάσουν πρώτοι τα προηγμένα μοντέλα της Apple. Το καινοτόμο σύστημα καμερών με λειτουργία νυχτερινής λήψης που ενεργοποιείται αυτόματα, με την καλύτερη ποιότητα Video σε smartphone, ο πανίσχυρος επεξεργαστής, αλλά και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία, εντυπωσίασαν τους καταναλωτές. Τα νέα iPhone 11 υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα αποκλειστικά η COSMOTE, επιτρέποντας στον χρήστη να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας απλά το QR code που θα προμηθευτεί από τα καταστήματα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE.

Τo iPhone 11 έχει διπλή πίσω κάμερα για μοναδικές φωτογραφίες και διατίθεται σε έξι χρώματα: λευκό, μωβ, πράσινο, μαύρο, κίτρινο, και κόκκινο στα 64GB, 128GB και 256GB. Τα iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max διαθέτουν τριπλή πίσω κάμερα και διατίθενται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, ασημί, χρυσό και πράσινο στα 64GB, 256GB και 512GB. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue