Ήρθαν τα πάνω κάτω για την Ellen DeGeneres

Άρχισε η αποκαθήλωση της Ellen DeGeneres, με αποκαλύψεις που δείχνουν το μέγεθος της έπαρσης της διάσημης παρουσιάστριας!

Η Ellen DeGeneres μίλησε με 200 μέλη του προσωπικού της παραγωγής της τη Δευτέρα σε μια τηλεδιάσκεψη Zoom, αφού αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις κορυφαίοι παραγωγοί της εκπομπής της είχαν απολυθεί.

Η Έλεν, 62 ετών, αντιμετώπισε τον ισχυρισμό, ότι κανείς δεν επιτρέπεται να την κοιτάξει στα μάτια εν μέσω άλλων κατηγοριών για την παραγωγή, που έχει τοξικό περιβάλλον.

«Μιλα μου σε παρακαλώ . Κοίτα με τα μάτια», είπε η Έλεν σε κάποιον από το προσωπικό της , προσθέτοντας ότι δεν ήξερε από πού προήλθε αυτή η «τρελή» φήμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε ότι ήταν εσωστρεφής και είχε «καλές μέρες και κακές μέρες»!

Η εκπομπή της υποβάλλεται επί του παρόντος σε εσωτερική έρευνα για ισχυρισμούς για κακή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση, καθώς και εκφοβισμό στο χώρο εργασίας.

Περιέγραψε τους ισχυρισμούς ως «θλιβερό» και είπε ότι «δεν ήταν τέλεια»!

Σύμφωνα με το PageSix,, ένας φιλοξενούμενος καλεσμένος της εκπομπής, είπε ότι υπήρχε ένας ανόητος κανόνας σχετικά με το ότι κανένα από τα μέλη του προσωπικού δεν είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει έστω, με τα μάτια με την δύστροπη παρουσιαστρια!!! 

via www.female-g.com

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue