Ηχομόνωση- Η ιδανική λύση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής


20 Ιούλ 2017

“Welcome to the jungle” λέει ένα πολύ γνωστό ροκ κομμάτι και δεν εννοεί βέβαια τις φυλλώδεις και τροπικές εκτάσεις του Παναμά αλλά την ίδια την πόλη, την κάθε πόλη που υπάρχει αυτήν την στιγμή στον κόσμο.

 

4myhouse.gr Images Articles %CE%97%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7

Συνεχής θόρυβος από το οτιδήποτε που φαίνεται να μην σταματά ποτέ, πυκνοκατοικημένες περιοχές όπου ο ένας ζει πολύ κοντά στον άλλον και αναγκάζεται να ακούει προσωπικές συζητήσεις που δεν τον αφορούν, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να νιώσει ήρεμος στην δική του ζωή.

Όλα αυτά μπορούν να μας κάνουν να καταλάβουμε γιατί τα τελευταία χρόνια αυξάνονται τα κρούσματα ανθρώπων που πάσχουν από στρες και άλλες διαταραχές άγχους. Ο θόρυβος είναι ένα στοιχείο στο οποίο ο ανθρώπινος οργανισμός πάντα αντιδρά ως μορφή άμυνας. Από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής μας κάθε ήχος, σήμαινε κάτι. Ήταν ένας τρόπος αντίληψης του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Η επαφή με τέτοιους ήχους όμως δεν ήταν συνεχής. Γι αυτό και ο άνθρωπος έψαχνε το δικό του καταφύγιο, τον χώρο όπου είναι και νιώθει ασφαλής και μπορεί να χαλαρώσει για να ξεκουραστεί και να μπορέσει να συνεχίσει το κυνήγι και τις υπόλοιπες δραστηριότητές του την επόμενη μέρα.

Σήμερα όμως, αυτό το καταφύγιο δεν υπάρχει. Γιατί πάντα υπάρχει ένας ήχος που πυροδοτεί τους μηχανισμούς άμυνάς μας και δεν μας αφήνει να ξεκουραστούμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αλλάξουμε αυτό και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας; Η λύση είναι απλή και ονομάζεται  !

Η ηχομόνωση παρέχεται από εξειδικευμένα συνεργεία που με την  χρήση υλικών όπως η σιλικόνη και οι γυψοσανίδες μετατρέπουν τον χώρο σε ένα υγιές ησυχαστήριο που δίνει στον άνθρωπο την ηρεμία που χρειάζεται για να ξεκουραστεί.

Η απομόνωση για λίγες ώρες της ημέρας άλλωστε είναι απαραίτητη τόσο για την ψυχική μας υγεία όσο και για την αποδοτικότητά μας στην καθημερινότητα, βάσει πρόσφατων επιστημονικών μελετών.

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue