Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη Γιορτάζουν Την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ Με «Επετειακές» Προσφορές

Η 1η Οκτωβρίου, έχοντας καθιερωθεί από το 2015 ως η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, δεν θα μπορούσε να μην τιμηθεί δεόντως από την αυθεντική πηγή του καφέ, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη επιθυμώντας να εξαπλώσουν την απόλαυση του φρεσκοκομμένου καφέ γιορτάζουν την Ημέρα Καφέ με μοναδικές “επετειακές” προσφορές στα αγαπημένα σας ροφήματα.

Ο εορτασμός του καφέ θα ξεκινήσει με έναν «συλλεκτικό» συνδυασμό αφού από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το αγαπημένο κλασσικό χαρμάνι Ελληνικού Καφέ Ξανθός 200γρ με ένα επετειακό, μικρό καφεκούτι στην προνομιακή τιμή των 7,60€.

Αποκλειστικά και μόνο για την 1 Οκτωβρίου, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει ακόμη μια έκπληξη, αφού όλοι οι χύμα καφέδες θα διατεθούν με έκπτωση 15%. Απολαύστε αυθεντικούς Ελληνικούς, φρεσκομομμένους Φίλτρου, εκλεκτούς Espressoκαι Στιγμιαίους από 400γρ και άνω εκμεταλλευόμενοι την ισχύουσα προσφορά. Η έκπτωση ισχύει συνδυαστικά για τα διάφορα είδη χύμα καφέ, δηλαδή σε περίπτωση που επιθυμείτε να απολαύσετε διαφορετικές γεύσεις σε μικρότερες ποσότητες (π.χ. 200gr Ελληνικό και 200grEspresso) απολαμβάνετε επίσης την έκπτωση.

Τέλος, στο πλαίσιο της αφιερωμένης μέρας στον καφέ, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει για εσάς μια ακόμη έκπληξη αφού με κάθε αγορά, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, θα λάβετε εκπτωτικό κουπόνι με -15% έκπτωση για την επόμενη αγορά χύμα καφέ από 400γρ και άνω.

Γιατί παγκόσμια ημέρα του καφέ σημαίνει παγκόσμια ημέρα καθολικής απόλαυσης γνήσιων γεύσεων από όλο τον κόσμο! 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue