Και εγώ που όταν κάνω ΛΑΘΗ… νιώθω αδύναμη…

“Strong people make as many mistakes as weak people. Difference is that strong people admit their mistakes, laugh at them, learn from them. That is how they become strong.” – Richard Needham

Και εγώ που όταν κάνω ΛΑΘΗ .. νιώθω αδύναμη .. και ανησυχώ τους γύρω μου εκείνους που με αγαπούν ακόμα και όταν δεν με έχουν γνωρίσει .. γιατί δεν αναγνωρίζω ακόμα πόσο δυνατή έχω γίνει από όσα έμαθα μέσα στα χρόνια αυτά … όχι πως να μην κάνω λάθη, πως θα μπορούσα άλλωστε, αλλά πως να μαθαίνω από αυτά.. πως να γελάω ξανά, πως να τα παραδέχομαι/αποδέχομαι και να μην τα φορτώνω σε άλλους … χαίρομαι που υπάρχουν υπενθυμίσεις.. σαν και αυτή.

Χαίρομαι γιατί δεν χρειάζεται πια πολύς χρόνος για να .. είμαι πάλι ΑΥΤΗ που αποφάσισα να είμαι …

 

Καλή Παρασκευή να έχουμε και αν όχι να τη φτιάξουμε …

 

Κάλλι Λάσκαρη Life and relationship coach

* Επικοινωνήστε με την Κάλλι στο 6947265030 ή βρείτε τη στο facebook ως Kalli Laskari ή στην σελίδα της New Path

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue