Και ο Dustin Hoffman είπε το «ναι» στην τηλεόραση

Μηχανορραφίες, λεφτά, δολοφονίες και πολιτική….

 

Η ιστορία εξελίσσεται  τα πρώτα χρόνια της Αναγέννησης, και αυτή η οικογένεια μαζί με τους Βοργίες και τους Τυδώρ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παγκόσμια ιστορία. Η φήμη τους διήρκησε αιώνες και ακόμα και σήμερα το όνομα τους είναι συνδεδεμένο με κάτι σκοτεινό, ύπουλο, μοχθηρό και πάρα πολύ πλούσιο.

 2D1CFEEA00000578 3260634 image a 33 1444055354861

Και ο Dustin Hoffman είπε το «ναι» στην τηλεόραση και συμμετέχει σε μια νέα σειρά που θα τσακίσει κόκκαλα. Η ιστορία της πιο «σκοτεινής» οικογένειας όλων των εποχών. Η πιο περίεργη και πλούσια οικογένεια την εποχή της Αναγέννησης. Δικαιολογημένα τους έλεγαν: The Masters of Florence

 

Στο εξωτερικό ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται και όλοι έχουν μείνει με κομμένη την ανάσα….

 

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και το βίντεο στο nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue