Και όμως είναι αλήθεια…Ο Κεμάλ στην Αθήνα

Περνούσα από την Πειραιώς και είδα κόσμο (καμιά εκατοστή άτομα δηλαδή) έξω από το Ίδρυμα “ Μιχάλης Κακογιάννης”. Τι γίνεται ρώτησα τον ταξιτζή, ο οποίος με πληροφόρησε ότι περιμένουν λέει κάποιον Τούρκο. Απόρησα, γιατί δεν είχα διαβάσει κάτι…..

Όταν επέστρεψα σπίτι, έψαξα να δω ποιος Τούρκος θα ερχόταν στο Ίδρυμα Κακογιάννη και τον είδα μπροστά μου. Ο Κεμάλ της τηλεοπτικής σειράς «Καρά Σεβντά», ήρθε σαν τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης Turkish Film Days. Να σας πω επ’ ευκαιρία ότι η εν λόγω διοργάνωση θα διεξαχθεί το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» και, εκτός από την προώθηση του τούρκικου κινηματογράφου, έχει ως στόχο τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα». Και φτάνοντας στο ψητό, σας μιλάω για τον Burak Özçivit που προκαλεί υστερία στις γυναίκες. Δεν είναι αστείο!!! Λες και δεν έχουν ξαναδεί αρσενικό!…..

 

Διαβάστε την συνέχεια στο  nikosonline.gr

 

main qimg 8860241a05fa561e0bd1fa257d48bca3

kemal athina 2

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue