Καινοτομίες και στην Μακροχρόνια Φιλοξενία Ηλικιωμένων

Προσαρμόζουμε τις φροντίδες μας στις προσωπικές σας ανάγκες.

Η St. George Metropolitan, είναι ένας εξειδικευμένος οργανισμός μακροχρόνιας  φιλοξενίας ηλικιωμένων,με παροχές ειδικευμένης φροντίδας, σ’ ένα οικείο περιβάλλον.

Το μεγαλύτερο «κεφάλαιο» της St. George Metropolitan, είναι αφενός μεν  η υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά και η ανθρωπινή ευαισθησία και διακριτικότητα που έχει ανάγκη ο άνθρωπος της τρίτης ηλικίας, «στο νέο σπιτικό του». Το δε μοντέλο φροντίδας που ακολουθεί , ξεκάνει από τη ζεστή υποδοχή ,αλλά και την καθημερινή επαφή ενοίκων και συγγενών με τη μονάδα .

Στην St. George Metropolitan, η ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα αλλά και η συνολική αντιμετώπιση των ηλικιωμένων είναι απολύτως εξατομικευμένη. Μια Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων που απευθύνεται  με περηφάνια, αλλά και αίσθημα ευθύνης, σε όλους όσους αναζητούν μια ποιοτική λύση σε θέματα φροντίδας του ανθρώπου της τρίτης ηλικίας.

Οι επιπλέον επενδύσεις, με την συνεχόμενη κατάρτιση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού, γύρω από θέματα ψυχολογίας, γηριατρικής, υγιεινής, ασφάλειας, αλλά και η απόκτηση εξειδικευμένου εξοπλισμού και μεθόδων , για μια ποιο ειδικευμένη υγιεινή των χώρων , γίνονται για την εξατομικευμένη διαχείριση πρόληψης και άμεσης αντιμετώπισης θεμάτων υγιεινής, διασφαλίζοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας και την ευζωία των ενοίκων  

  Green and Clean Rooms  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Οι Περιβαλλοντικές Ευαισθητοποιήσεις μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις  σε θέματα υγιεινής , για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, ώθησε την St. George Metropolitan στο να υπερβεί τις απαιτήσεις,  . για ένα καλοδιατηρημένο και καθαρό στρώμα, ( όπως επιβάλει η νομοθεσία σε χώρους φιλοξενίας ξενοδοχείων), με την αναβάθμιση των δωματίων σε Green and Clean Rooms, αλλά και για την προληπτική  θωράκιση της μονάδας , μετά την εγκύκλιος που εξεδόθη από τις υπηρεσίες  του Υπουργείου Υγείας για τους Κανόνες υγιεινής στα Μ. Μ.Μ. (Επιβατών).

Το πρόγραμμα The Green Purification Group (TGPG), είναι ένα Concept μιας νέας εναλλακτικής μεθοδολογίας για ένα περιβάλλον με λιγότερα αλλεργιογόνα και ερεθιστικές ουσίες,  Είναι μια παροχήυψηλής ποιότητας στις ανάγκες του φιλοξενούμενου.

Οι Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές με το «Ανέγγιχτο πλύσιμο στρωμάτων», σε χώρους  φιλοξενίας παρέχουν  απορρύπανση με αναζωογόνηση, εξυγίανση και απολύμανση, για αφαίρεση αποσυνθεμένων αλλεργιογόνων περιττωμάτων από ακάρεα , και  ‘’ ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων ”,  αλλά και την εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, ακόμα και «μούχλα», αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση.

Συμπεριλαμβάνουν εξειδικευμένο εξοπλισμό και μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας, όπως μηχανισμό UVC ακτινοβολίας, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination), ένα πλήρες επαγγελματικό σύστημα ,με Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων, σκόνης, αλλά και τα ερεθιστικά αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων,  δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους.

Η Εφαρμογή του κατοχυρωμένου συστήματος καθαρισμού και εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF™ , (Powerful High Ozone air purification) συνεισφέρει στην διατήρηση του δωματίου στα υψηλά Standards. Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό της, ως Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ. Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς,98-100% βακτηρίδια , 94-100% μύκητες.

Οι Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογες ολοκληρώνεται με την αξιόπιστη εφαρμογή του εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ  απολυμαντικού  Sanosil SUPER25 Disinfection , για να προσφέρει εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση., χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες, φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. (αποσυντίθεται σχεδόν 100% σε νερό και οξυγόνο).

Οι  συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για την καθημερινή υγιεινή και  συντήρηση των  εσωτερικών χώρων, απαιτούν την Εφαρμογή Μικροβιολογικής & Βακτηριακής Απολύμανσης, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦSera Απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC). Ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.  

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός και οι μέθοδοι που επέλεξε η St. George Metropolitan για το  εξατομικευμένο  τμήμα της , υποστηρίζεται από το τμήμα Bio-εφαρμογών της  Hygienichome ,  το τμήμα  του Shopsupport με τους συνεργαζόμενους Επόπτες Δημόσιας Υγείας,  αλλά  και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintecτην Επαγγελματική κατάρτιση των εφαρμοστών.

cleaningnews.gr wp content uploads 2016 08 St George Logo1

St. George Metropolitan

Γρηγορίου Λαμπράκη 25 (Oceanis Hotel) 

Τηλ : 211 411 2142

http://www.agge.gr/

st.georgios.glyfadas@gmail.com

Ευχαριστούμε την cleaningnews για όλες τις πληροφορίες που μας έδωσε!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue